29 / 03 / 2024

nurol gyo nurol park

nurol gyo nurol park

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Nurol GYO'dan Güneşli'ye mahalle konsepti!

Nurol GYO, Güneşli’de hayata geçireceği Nurol Park projesiyle modern mimari ile mahalle hayatını karma bir projede bir araya getiriyor.

Nurol GYO projelerini 2017'de teslim edecek!

İstanbul'un 3 farklı noktasında 'hayata yatırım' sloganıyla 600 milyon doları aşan yatırım değerine sahip projeler geliştiren Nurol GYO, farklı ihtiyaçlara yönelik farklı konseptte projeler geliştiriyor.

Nurol GYO Nurol Park fiyat!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmes öngörülen Nurol Park Residence projesi 6 bloktan meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Nurol GYO Nurol Park fiyat listesi...

Nurol GYO'nun 3 projesiyle hayatınıza yatırım!

Nurol Holding Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında dev projelere imza atmaya devam ediyor. Bu birikimden güç alan Nurol GYO İstanbul'un en önemli merkezlerinde 3 farklı projeyi hayata geçiriyor.

Nurol Park Evleri ödeme planı!

Nurol GYO imzası ile hayata geçirilen Nurol Park Evleri'nde daire fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 6 blok olarak tasarlandı. İşte Nurol Park Evleri ödeme planı...

Nurol GYO'dan mahalle dokusunda karma konut projesi!

Nurol Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Nurol GYO, Hürriyet Medya Tovveıs'ın bulunduğu araziyi 127,5 milyon dolara satın alarak proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapıyor.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının Şubat ayında yapılması öngörülen Güneşli Nurol Park projesinde firma bünyesinde 50 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Nurol Park projesi Şubat 2016'da teslim edilecek!

1 Şubat 2016 tarihinde teslim edilecek olan Nurol Park, İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy sahil yolu; E5 ve TEM otoyollarım birleştiren Basın Ekspres üzerinde yer alıyor.

Nurol Park'ın otel projesi iptal edilerek konut sayısı bin 418'e çıktı!

Nurol GYO, yükselen talep sebebiyle mevcut otel projesini konuta çevirme kararı aldı. Genel Müdür Musa Aykaç, bin 118 olan konut sayısının bu sayede bin 418’e ulaşacağını, bu projelerde Anadolu’dan gelen taleplerin de dikkat çekmeye başladığını söyledi...

Nurol Park projesi!

Nurol Park projesi kapsamında konut fiyatları 316 bin liradan başlıyor. Projede 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Nurol GYO Güneşli Nurol Park!

Güneşli Nurol Park projesi İstanbul Avrupa yakasıBağcılar Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Nurol GYO Güneşli Nurol Park projesinde satılık daire fiyatları 316 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Güneşli Nurol Park daire fiyatları!

Nurol Park konuları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödenerek ev sahibi olunabiliyor. Güneşli Nurol Park daire fiyatları 1+1 konutlar için 316 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Nurol GYO Nurol Park fiyat listesi!

Avrupa Yakası içinde Güneşli'de yükselen Nurol GYO Nurol Park fiyat listesi kapsamında yer alan konutların metrekare birim olarak fiyatları 2 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor

Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları!

Konut, dükkan ve ofislerin bulunduğu Nurol GYO Nurol Park Güneşli konut fiyatları 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Nurol GYO gayrimenkul portföyünün 350 milyon dolarını eritecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz bugünkü yazısında Nurol GYO'nun yatırımlarını ve geçmişini anlattı. Yılmaz, grubun 1 milyar dolarlık gayrimenkul portföyünün, önümüzdeki 2 yılda 350 milyon dolarını eritmeyi hedeflediğini söyledi.

Nurol GYO uydu kentler yapacak!

Nurol Grubu'nun iştiraklerinden biri olan Nurol GYO, konut, ofis ve karma proje yatırımları ile öne çıkıyor. Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerini yürüten şirket, önümüzdeki dönemde Türkiye'de ve yurtdışında 50 ila 250 bin kişinin yaşadığı uydu kentler yapmayı planlıyor.

Nurol GYO bu yıl yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yelken yarışları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Nurol GYO Samim Hatipoğlu, İstanbul’a sadece konut anlamında değil, sosyal anlamda da değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Nurol GYO'dan 1. çeyrekte 106.5 milyon TL net kar!

2015 yılında gerçekleştirilen sermaye artışı ile sermayesini 80 milyon TL’ye çıkaran Nurol GYO, 2016 1.çeyrek verileri ile 106.5 milyon TL kar ederek, özvarlıklarını 161.8 milyon TL’ye yükseltti.

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.

Nurol GYO 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor!

İstanbul’da seçkin projelere imzasını atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor.

Nurol GYO ara dönem raporları açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO ara dönem raporları açıklamasını yayınladı.

Nurol GYO projelerini MIPIM 2016 Fuarı'nda tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016’ya Nurol GYO da katıldı.

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

Nurol GYO’nun 3 projesinde yeni etaplar satışta!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.

Nurol GYO bu yıl yüzde 25 büyüme kaydetti!

2016'da 50'nci yılını kutlayacak olan Nurol GYO, kampanya atağına başlıyor. Mevcut projelerindeki yeni etapları da satışa çıkarmayı planlayan şirket, bu yıl % 25 büyüme kaydetti

nurol gyo nurol park Haberi

nurol gyo nurol park

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Nurol Park projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55 bin 268,17 metrelare  yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan Nurol Park projesinin A, B, C, D, E, F, G, H, J ve K bloklarındaki toplam 698 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.
  
Nurol GYO'nun KAP açıklaması: 
Nurol Park Projesi - İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 m2 yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan A, B, C, D, E, F, G, H, J ve K bloklarındaki toplam 698 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu ekte yer...