29 / 03 / 2024

Nurol GYO Olağandışı Fiyat

Nurol GYO Olağandışı Fiyat

Nurol GYO, olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı

Nurol GYO 2020 yılı genel kurul toplantı sonucu!

Nurol GYO'nun 8 Nisan 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunda alınan kararları onaylandı.

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Nurol GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı 8 Nisan'da!

Nurol GYO 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısı 8 Nisan 2021 Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak... 

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Nurol GYO olağan genel kurul kararları tescillendi!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 30 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Temmuz 2020 tarihinde tescil edildi.

Trend GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Trend GYO, payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda açıklama yapılmasını talep etti.

Nurol GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Nurol GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün düzenlendi. 

Yeşil GYO'dan olağandışı hareketlerine ilişkin özel durum açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket  tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Yapı Kredi Koray GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum yok...

İdealist GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış herhangi bir özel bir durum yok...

Nurol GYO Olağandışı Fiyat Haberi

Nurol GYO Olağandışı Fiyat

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması şöyle;


"22.05.2012 tarihli yazınıza istinaden, şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII No:54 Sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliğin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. Maddesine istinaden aynı tebliğin 21 ve 22. maddelerine göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır."


Emre Kulcanay /...