26 / 04 / 2024

Nurol GYO ulaşım

Nurol GYO ulaşım

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Terra Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı.

Nurol GYO yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Nurol GYO'dan mahalle dokusunda karma konut projesi!

Nurol Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Nurol GYO, Hürriyet Medya Tovveıs'ın bulunduğu araziyi 127,5 milyon dolara satın alarak proje için toplam 460 milyon dolar yatırım yapıyor.

Nurol GYO kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya gçre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

Nurol GYO şirket yetkililerini açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirket yetkililerini açıkladı.

Nurol GYO faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. faaliyet raporunu yayınladı.

Nurol GYO kar dağıtım politikasını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafıdnan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kar dağıtım politikasını yayınladı.

Alican Sansar, Nurol GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alican Sansar, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu.

Nurol GYO yönetim kurulunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol GYO yönetim kurulunu yayınladı. İşte Nurol GYO yönetim kurulu...

Nurol GYO gelir tablosunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. geçici vergi beyannamesi eki olan gelir tablosunu yayınladı.

Nurol GYO sermaye bilgilerini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Nurol GYO sermayesinde herhangi bir değişiklik ya da özel durum olmadığını belirtti...

Nurol GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 aylık faaliyet raporunu ve firma bilgilerini yayınladı...

Nurol GYO sermayesi ile herhangi bir özel durum bulunmadığını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Nurol GYO sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili herhangi bir özel durum bulunmadığını yayınladı...

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Nurol GYO 2021'de 334 milyon TL'lik satış yaptı!

Nurol GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemlerinde ön satışlar dahil 3 projedeki satış rakamının 334 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Nurol GYO ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Nurol GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 30 Eylül 2021 itibarıyla toplam aktif büyüklüğü 1.502.646.111 TL olup, hasılatı 292.512.176 TL oldu. Şirket, cari dönemde yatırım amaçlı gayrimenkullerden 15.117.452 TL kira geliri elde etti.

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Nurol GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun 2020 yılı hesap dönemine ait yasal kayıtlarında net dağıtılabilir dönem karı bulunmaması dolayısıyla, kar dağıtımı yapılmaması kabul edildi.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edildi!

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni onaylandı.

Nurol GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Nurol GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II, No: 19.1 sayılı Kar Payı Tebliği uyarınca, 2020 yıl sonu yasal kayıtlarında (Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan kayıtlar) net dağıtılabilir dönem karı bulunmuyor.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO pay satış fiyatı için Borsa'ya başvurdu!

Nurol GYO, TSP Prosedürü çerçevesinde sermaye artırımına konu bir adet payın satış fiyatının hesaplanabilmesi için Borsa'ya başvuruda bulundu. 

Nurol GYO ulaşım Haberi

Nurol GYO ulaşım

Nurol Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık hakkında 2015 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin, Şirketimiz portföyüne 2015 yılı içinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklar hakkında değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve  Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar...