29 / 03 / 2024

nurol gyo yeni projeleri

nurol gyo yeni projeleri

Fulya Erdem Star Gazetesi'ndeki bugünki sayfasında Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ile yaptığı röportaja yer verdi. Musa Aykaç yaptığı açıklamada: "Doğru lokasyon, doğru proje, doğru eller ve doğru fiyat önemli" dedi...

Musa Aykaç: Konut satışında istikrar çok önemli!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, “ Güzel günlerde 20 taksit bile yapmayan bir inşaat şirketi hava kötüleştiğinde 100 taksit yapıyorsa oradan hemen uzaklaşın ” dedi...

Nurol GYO'dan 3 yeni proje!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarı Mipim 2013'e katılan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçireceğim 3 yeni projesi hakkında bilgi verdi...

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edildi!

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni onaylandı.

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edilecek!

Nurol GYO'nun yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Nurol GYO esas sözleşmesinin değişikliği tescil edildi!

Nurol GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metninin onaylanması için SPK'ya başvurduğu ve SPK tarafından onaylanan Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinin yeni şekli İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Nurol GYO'dan insan odaklı çözümler!

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.

Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı.

Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı.

Nurol GYO 2017 hesap dönemi için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol GYO PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Nurol GYO 9 aylık denetim raporuna ek 10 gün süre dahil etti!

Nurol GYO, 9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporlarına rapor teslim tarihine ek 10 gün süre dahil etti. Kararı KAP'ta yayınladı.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Nurol GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Nurol GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Nurol GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

nurol gyo yeni projeleri Haberi

nurol gyo yeni projeleri

Yatırım tutarı 725 milyon doları bulan üç projeyi aynı anda yürüten Türkiye’nin en önemli gayrimenkul yatırım şirketlerinden Nurol GYO, hedefleri arasına yurt içi yatırımlarının yanı sıra yurt dışı yatırımlarını da aldı.


Dünyanın en büyük taahhüt firmalarından biri olan yarım asırlık Nurol Holding’in bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nurol GYO, yatırım tutarı 725 milyon doları bulan üç projeyi aynı anda yürütüyor. Bu projelerin başında ise sakin akademik kariyerine hareketli bir iş yaşamı için nokta koyarak özel sektöre geçen Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç var. Okulum dediği ve ilk özel şirket tecrübesini yaşadığı Vakko’da patronu Vitali Hakko’dan öğrendiği disiplin, sabır ve işe saygıyı gayrimenkul alanındaki projelerinde de hayata geçiren Aykaç, yurt içindeki yatırımlarına bir yandan devam ederken bir yandan da şirketin yurt dışı...