18 / 04 / 2024

nurol holding ceosu uğur doğan

nurol holding ceosu uğur doğan

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Nurol Holding'in CEO'su Uğur Doğan, Katar'da 2022 yılında yapılacak Dünya Kupası kapsamında birçok stadyum yapılacağını ve grup olarak bu projelerle yakından ilgilendiklerini söyledi...

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Pandemi holdingleri ve sektörleri nasıl etkiledi?

2020 holdingler için portföylerini dengede tutma yılıydı. Birçok holding, zor dönemde ayakta kalmak için çeşitlendirilmiş iş stratejisi ve dengeli portföy yönetiminden faydalanıyor. Akfen Holding CEO'su Selim Akın ve Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı yöntemlerini anlattı...

Nurol GYO'dan Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik sermaye avansı ödemesi!

Nurol GYO, Nurol Holding'in hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderdi. Bu tutar ile şirkete yapılan nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek.

Nurol Holding 1 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol Holding tarafından 1 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesi ve eki yayınlandı.

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkardı!

Nurol GYO'nun ihraç edilen 90 milyon TL nominal değerdeki payları 360 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile  Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Holding 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesini yayınladı!

Nurol Holding tarafından 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınlandı...

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün basında çıkan Eczacıbaşı Holding Kartal projesi hakkında açıklama yaptı...

nurol holding ceosu uğur doğan Haberi

nurol holding ceosu uğur doğan


İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Nurol Holding'in CEO'su Uğur Doğan, Katar'da 2022 yılında yapılacak Dünya Kupası kapsamında birçok stadyum yapılacağını ve grup olarak bu projelerle yakından ilgilendiklerini söyledi.


Uludağ Ekonomi Zirvesi sırasında Reuters'in sorularını yanıtlayan Doğan, "2022 Dünya Futbol Şampiyonası Katar'da yapılacak. Çok sayıda stadyum yapılması söz konusu. Ve bu yıllardan başlayarak projelendirilmesi ve yavaş yavaş inşaatına başlanması lazım. Bunları çok yakından takip ediyoruz ve özellikle gerek merkezdeki inşaat şirketimiz gerekse Katar'daki çelik fabrikamız ile bu inşaatlarda mutlaka yer alacağız diye düşünüyoruz" dedi.


Katar'da 5-6 yıldan bu yana faaliyette olan bir çelik imalat fabrikaları bulunduğunu belirten Doğan, "Yüzde 51'i Nurol Grubu'na ait. Yüzde 49'u Katar'lı ortağımıza ait. Giderek daha iyi ve daha büyük işler yapmaya başladı" dedi.


Katar'da son olarak 310 milyon Katar...