28 / 03 / 2024

nurol holding inşaat işleri

nurol holding inşaat işleri

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Nurol Holding'in CEO'su Uğur Doğan, Katar'da 2022 yılında yapılacak Dünya Kupası kapsamında birçok stadyum yapılacağını ve grup olarak bu projelerle yakından ilgilendiklerini söyledi...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Nurol GYO'dan Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik sermaye avansı ödemesi!

Nurol GYO, Nurol Holding'in hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderdi. Bu tutar ile şirkete yapılan nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek.

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

nurol holding inşaat işleri Haberi

nurol holding inşaat işleri


İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Nurol Holding'in CEO'su Uğur Doğan, Katar'da 2022 yılında yapılacak Dünya Kupası kapsamında birçok stadyum yapılacağını ve grup olarak bu projelerle yakından ilgilendiklerini söyledi.


Uludağ Ekonomi Zirvesi sırasında Reuters'in sorularını yanıtlayan Doğan, "2022 Dünya Futbol Şampiyonası Katar'da yapılacak. Çok sayıda stadyum yapılması söz konusu. Ve bu yıllardan başlayarak projelendirilmesi ve yavaş yavaş inşaatına başlanması lazım. Bunları çok yakından takip ediyoruz ve özellikle gerek merkezdeki inşaat şirketimiz gerekse Katar'daki çelik fabrikamız ile bu inşaatlarda mutlaka yer alacağız diye düşünüyoruz" dedi.


Katar'da 5-6 yıldan bu yana faaliyette olan bir çelik imalat fabrikaları bulunduğunu belirten Doğan, "Yüzde 51'i Nurol Grubu'na ait. Yüzde 49'u Katar'lı ortağımıza ait. Giderek daha iyi ve daha büyük işler yapmaya başladı" dedi.


Katar'da son olarak 310 milyon Katar...