19 / 04 / 2024

Nurol Life kiralık

Nurol Life kiralık

NUROL GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Nurol Life Kule'de satışlar başlıyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’de yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life Seyrantepe satılık ev fiyatları!

Nurol Life projesi toplam 502 adet daire ve 50 adet ofisten oluşuyor. Proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine Nurol GYO tarafından inşa ediliyor...

Nurol Life Kule Seyrantepe'de her ayrıntı tamamlandı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Nurol Life Kule Seyrantepe projesini anlattı. İşte o yazı...

Nurol Life Seyrantepe satılık!

Toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinin yer aldığı proje 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe satılık daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Nurol Life Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Evleri fiyatları 1+0 daireler 324 bin dolardan başlıyor.

Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 440 adet kule daire yer alıyor. Seyrantepe Nurol Life güncel fiyatları 324 bin dolardan başlıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Nurol Life Seyrantepe'nin tasarımına Hakan Kıran imzası!

Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki Nurol Life, yere kadar uzanan açılabilir pencereleriyle hem doğayla iç içe olmanın farkını hem de doğanın kokusunu bir araya getiriyor..

Nurol Life Residence satılık!

Nurol Life Residence satılık dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 502 adet daire bulunuyor.

Nurol Life Kule'deki dairelerin satışı devam ediyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life'ta daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life Kule'de satışlar başlıyor!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’de yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life Kule'deki daireler 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 26 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

Seyrantepe Nurol Life satılık!

Seyrantepe Nurol Life satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Nurol Life kiralık Haberi

Nurol Life kiralık


NUROL GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor. 330 milyon dolar yatırım değerine sahip pıojede Pıactical Luxuıy' (pratik lüks) konseptının uygulanacağını belirten şirket yetkilileri. "Nurol Life'ın Practical Luxury konsepti. hayatı kolaylaştıran ayrıcalıkları içinde barındırıyor.  Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel misafir evi, acil bir işiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet edebileceğiniz evcil hayvan bakımı, sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleyebilmeniz için sinema odası, dünya lezzetlerini kapınıza getiren pıemium yemek hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz yogapilates studyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa ve sauna ile buhar odalarr. tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ekipmanı ile fonksiyonel toplantı ve çalışma odaları bu hizmetlerden bazıları" dedi 


HAKAN KIRAN İMZALI 

Nurol Life, Seyrantepe'de Tem Otoyolunun yanında, metroya yürüme mesafesindeki konumlanıyor. Maslak...