24 / 04 / 2024

nurol life projesi teslim tarihi

nurol life projesi teslim tarihi

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan Nurol Life Projesi bünyesindeki toplam 69 adet bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Life Seyrantepe satılık ev fiyatları!

Nurol Life projesi toplam 502 adet daire ve 50 adet ofisten oluşuyor. Proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine Nurol GYO tarafından inşa ediliyor...

Nurol Life Ayazağa güncel fiyat bilgisi!

Nurol Life projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı Seyrantepe - Ayazağa bölgesinde Nurol GYO tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ofislere yer veriliyor...

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life projesi 50 katlı tek kule olarak İstanbul Seyrantepe'de Nurol GYO imzasıyla yükseliyor. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor...

Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat bilgisi!

Nurol Life projesi İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de hayata geçirildi. Projedeki ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor...

Nurol Life'da 'Pratik Lüks'!

Nurol GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor. 330 milyon dolar yatırım değerine sahip projede pratik lüks konsepti uygulanacak.

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life hayatı kolaylaştırıyor!

NUROL GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi 50 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Nurol GYO Nurol Life Seyrantepe nerede?

Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi!

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.

Nurol Life projesinin teknik müteahhiti Arma-Elektropanç oldu!

AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı!

Nurol GYO Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, İnsana Güven Akademisi Kurucusu Metin Hara’dan “İllüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri” konulu bir seminer dinledikten sonra proje hakkında bilgi alıp, örnek daireyi gezdiler.

nurol life projesi teslim tarihi Haberi

nurol life projesi teslim tarihi

2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanan proje, şehrin tam merkezinde Belgrad Ormanı’nın yanı başında residence kategorisinde yeni bir konsept başlatıyor; “Practical Luxury”

Nurol GYO tecrübesi ile Maslak Seyrantepe’de yükselen Nurol Life, Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı. Nurol Life’ın, pencereleri açılan, taş duvarlarıyla nefes alan, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, orman manzaralı daireleri, kullanıcılarına hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vaad ediyor. İç mimarisi ünlü tasarım ofisi Autoban tarafından üstlenilen ve dünyaca ünlü yapı markalarının en kaliteli malzemeleri kullanılarak hayata geçirilen Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.


Maslak ve Levent’in hemen yanında konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı...