29 / 03 / 2024

nurol N Ligh

nurol N Ligh

Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, rezidansta tarım döneminin başlayacağını dile getirdi.

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Nurol İnşaat 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Nurol İnşaat 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 arası dönemde 4 milyar 111 milyon 47 bin TL hasılat elde etti.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu!

Nurol GYO tarafından, Nurol Park projesinin E ve K bloklarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu.

Nurol Tower'daki 130 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Nurol Tower'daki 130 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Nurol Tower projesindeki 130 adet bağımsız bölümün değerleme raporu...

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu! 

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Nurol Life projesindeki 37 adet bağımsız bölümün değerleme raporu...

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

nurol N Ligh Haberi

nurol N Ligh

İnsanların ihtiyaçlarının dört duvar olmadığını söyleyen Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, “Gayrimenkulü sadece bir yatırım aracı olarak görmek çok yanlış. Bu işin özünde insan olduğunu unutmamak lazım. Yaşadığımız ev veya çalıştığımız ofis bir sığınaktan daha ötesi. Sektöre biçilen elbiseyi giymeyi kabul etmiyoruz” dedi. Geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, ‘N Çözümleri’ başlığı altında toplayan şirket, doğal gün ışığı, hacim ve eko-yerleşke ile ilgili standartlarını belirledi.


Kılıçaslan, “Gün ışığını iç mekanlara maksimum taşımaya yönelik çözümümüz ‘N-Light’ (Nurol Işık Çözümü), insanlara ferah hissettirecek iç ve dış mekan tasarım çözümümüz ‘N-Space’ (Nurol Hacim Çözümü), doğayla uyumlu bir yaşam kültürünü oluşturan çözümümüz ‘N-Green’i (Nurol Doğa Çözümü) bilimsel verilerle ortaya koyuyoruz. Permakültür uzmanları ile projeden ev alanlara tarım eğitimi verip yeşil alanlar yaratmalarını sağlayacağız”...