29 / 03 / 2024

Nurol Park kampanya 2015

Nurol Park kampanya 2015

Nurol GYO, şimdiden 'gözde' olan projesini hızla tamamlıyor, Kampanya kapsamında ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, isterseniz de 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Nurol Park'ta peşinatı ve faizi sıfırlayan kampanya!

Şehir yaşamına değer katan ve üç seçkin projenin altına imza atan Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesi yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.

Nurolpark'ta ilk 12 ay kredi ödemesi Nurol GYO'dan!

Nurol GYO, Güneşli'de 55 bin metrekarelik arazi üzerinde inşaatı devam eden Nurol Park'ta, ev sahibi olmak isteyenler için 4 Mayıs'a kadar sürecek olan yeni bir kampanya başlattı.

Nurol Park kampanyalı ödeme planı!

Nurol Park projesinde satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park kampanyalı ödeme planı detayları...

Nurol Park kampanyası için son 3 gün!

Nurol Park projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Nurol Park kampanyası için son 3 gün...

Nurol Park'ta Şubat ayına özel kampanya!

NUROL GYO, Basın Ekspres'teki Nurol Park projesinde şubat ayı süresince ev sahibi olma kolaylığı sağlıyor. Kampanya; ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı sunuyor.

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

Nurol Park Güneşli kampanya detayları!

Nurol Park Güneşli projesinde peşinatsız, banka kredisiz ve KDV'siz 50 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte, Nurol Park Güneşli kampanya detayları!

Nurol Park projesinde peşinat ve faiz sıfırlandı!

Nurol GYO, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Nurol Park projesinde peşinatı ve faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 10 indirim, 0 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Güneşli Nurol Park kampanya detayları!

Nurol GYO Nurol Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Güneşli Nurol Park kampanya detayları!

Nurol Park Güneşli'de kampanya!

Nurol Park Güneşli'de kampanya kapsamında, peşinatsız, KDV'siz ve faizsiz 50 ay taksit imkanı sağlanıyor. Projede toplam 544 adet residence daire bulunuyor.

Nurol Park'ta ödemeleri sıfırlayan kampanya!

Nurol Park'ta ödemeleri sıfırlayan kampanya kapsamında 0 peşinat, 0 KDV, 0 faizle 50 ay vade imkanı sunuluyor. 9 blok halinde yükselen proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol Park'ta peşinatı ve faizi sıfırlayan kampanya!

Şehir yaşamına değer katan ve üç seçkin projenin altına imza atan Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesi yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.

Nurol Park'ta kampanya!

Güneşli Nurol Park projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Nurol Park'ta kampanya kapsamında 50 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor.

Nurol Park'ta 50 ay sıfır faiz!

Güneşli'de Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçirilen Nurol Park projesinde yeni bir kampanya başladı. Kampanyaya göre isteyenler sıfır peşinatla veya 50 ay sıfır faizle ev sahibi olabilecek.

Nurol Park'ta kampanya: 50 ay sıfır faiz!

Nurol GYO tarafından Güneşli'de Basın Ekspres yolu üzerinde hayata geçirilen Nurol Park projesinde sıfır peşinatla veya 50 ay sıfır faizle ev sahibi olunabilecek. İşte ayrıntılar...

Nurol Park 4 Mayıs'a kadar sürecek kampanya başlattı!

İstanbul'un önemli ve stratejik noktalarından biri olan Güneşli'de 55 bin metrekarelik arazisi üzerinde inşaatı devam eden Nurol Park, ev sahibi olmak isteyenler için 4 Mayıs'a kadar sürecek.

Nurol Park'tan 50 aylık vadede sıfır faiz imkanı!

NUROL GYO tarafından Güneşli’de inşa edilen Nurol Park projesinde 4 Mayıs’a kadar sürecek bir kampanya başladı. 120 kadar vadeli kullanılabilen banka kredisinin ilk 12 aylık taksitlerini Nurol GYO karşılayacak.

Nurol Park kampanya 2015 Haberi

Nurol Park kampanya 2015

İstanbul'a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden 'gözde' olan projesini hızla tamamlıyor, İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres'in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan 'geleneksel mahalle yaşamı' ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor. Nurol GYO, hayatın merkezinde bir yaşam sunan projesi Nurol Park'ta Kasım ayı süresince eşsiz fırsatlarla hayallerinizdeki eve kavuşma imkanı sunuyor.  Kampanya kapsamında ister peşin ödemelerde %10 indirim, ister 0 peşinat, isterseniz de 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor. 


Web: http://www.nurolpark.com.tr/


Hürses



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Nurol GYO'nun İstanbul Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde kasım ayına özel bir kampanya hazırlandı. Kampanya kapsamında...