26 / 04 / 2024

nurol park ofis

nurol park ofis

Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park’ta ofisler satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisler 4 metre tavan yüksekliği, açılır pencereleri ve sunduğu ayrıcalıklarla iş hayatınızı farklı bir boyuta taşıyor.

Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor!

Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. İşte projenin ayrıntıları...

www.nurolpark.com.tr internet sitesi açıldı!

Nurol Tower projesinin www.nurolpark.com.tr internet sitesi açıldı. Proje Güneşli'de 59 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Nurol Park'ta tek seferde 22.8 milyon liralık toplu ofis satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Günesli'deki Nurol Park projesinden tek seferde yabancı yatırımcıya 22.8 milyon liralık toplu ofis satışı yapıldı..

Nurol Park J Ofis Bloğu 6.5 milyon dolara satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nurol Park J Ofis Bloğu'nun 14 adet bağımsız bölümü satıldı. 6 milyon 500 bin TL'lik satış 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleşti.

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

Güneşli Nurol Park Emlak Konut kampanyası!

Güneşli Nurol Park projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Nurol Park projesinde fiyatlar 562 bin TL'den başlıyor. İşte Güneşli Nurol Park Emlak Konut kampanyası...

Güneşli Nurol Park ödeme seçenekleri 2017!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılan Güneşli Nurol Park projesi konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 563 bin TL'den başlıyor. İşte Güneşli Nurol Park ödeme seçenekleri 2017...

Güneşli Nurol Park Konutları ödeme planı!

Nurol GYO imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Nurol Park projesi konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor. İşte Güneşli Nurol Park Konutları ödeme planı...

Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Konut, mağaza ve ofis alanlarına yer verilen Nurol Park Güneşli projesi 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Nurol Park Konutları Güneşli fiyatları!

Nurol Park Konutları Güneşli fiyatları 509 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nurol Park Güneşli'de konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatlar!

Teslimlerin hemen yapıldığı Güneşli Nurol Park Evleri fiyatlar 509 bin TL’den başlayarak değişiyor. Proje konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Güneşli Nurol Park daire fiyatları ne kadar?

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Nurol Park Güneşli projesinde 1.118 daire yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park daire fiyatları ne kadar?

Nurol Park proje fiyatları 2016!

Nurol Park proje fiyatları 547 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nurol Park Güneşli'de konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Nurol Park Evleri satış fiyatları!

Nurol Park Evleri satış fiyatları 547 bin TL'den başlıyor. Nurol Park Güneşli'de konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Basın Eskpres Nurol Park'ta avantajlar devam ediyor!

Nurol Park projesindeki avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. Nurol Park konut, ofis, AVM ve otel seçenekleriyle bölgenin en prestijli karma projesi olarak öne çıkıyor.

nurol park ofis Haberi

nurol park ofis

Nurol Park Ofis’te yerinizi almanız için avantajlı ödeme seçenekleri de sunuluyor. Yeni ofisinize sıfır peşinatla, kira öder gibi sahip olma fırsatı ve 2016 yılının ilk yarısında teslim alma imkanı sizleri bekliyor.


İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO’nun hayatın merkezinde bir yaşam sunan Nurol Park projesinde ofisler satışa çıkıyor. İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres’in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projeyle fark yaratıyor.


Sıfır peşinatla Nurol Park Ofis’te yerinizi alın

Nurol GYO, hayatın merkezinde yer alan projesi Nurol Park Ofis’te sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Üstelik yılın ilk yarısında yapılacak teslimat ile yaz mevsimine yeni ofisinizde girme imkanı sizleri bekliyor.


Nurol Park’ta ‘nefes alan ofisler’

Nurol Park,...