18 / 04 / 2024

Nuvo Dragos projesi fiyat

Nuvo Dragos projesi fiyat

Sunduğu konforlu daire çeşitliliği ve sosyal imkanlarla Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi olarak öne çıkan Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz ve 120 ay vade seçeneğine ek KDV’de sıfırlandı.

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Özderici GYO Nuvo Dragos ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun Maltepe Nuvo Dragos projesi için hazırlatılan 31 Aralık 2020 tarihli ekspertiz raporu yayınlandı. 

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Torunlar GYO Nuvo Dragos değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maltepe Nuvo Dragos Projesi hakkında değerleme raporu yayınlandı... 

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'un yapı kullanım izin belgesi alındı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nuvo Dragos projesi için yapı kullanım izin belgesini aldı ve kat mülkiyetine geçti...

Nuvo Dragos’ta 4 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle!

Sunduğu konforlu daire çeşitliliği ve sosyal imkanlarla Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi olarak öne çıkan Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz ve 120 ay vade seçeneğine ek KDV’de sıfırlandı.

Nuvo Dragos'tan yatırımcıya 100 ay 0 faiz desteği!

100 ay 0 faiz desteği ve yüksek kira getirisi ile Anadolu Yakası’nın en karlı projesi Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor..

Nuvo Dragos 2017 değerleme raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Maltepe Nuvo Dragos projesi değerleme raporu yayınlandı.

Maltepe Nuvo Dragos fiyat ve ödeme planı!

Maltepe Nuvo Dragos projesi 484 daire ve 8 ticari üniteden meydana geliyor.  Proje Özderici GYO imzası taşıyor. İşte Maltepe Nuvo Dragos fiyat ve ödeme planı...

Nuvo Dragos kampanyalı ödeme planı!

İlk etabın tamamlandığı ve yaşamın başladığı Nuvo Dragos projesi İstanbul Maltepe'de inşa edildi. Nuvo Dragos kampanyalı ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos Maltepe güncel ödeme kampanyası!

Nuvo Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Özderici GYO tarafından hayata geçirildi. Projedeki ödeme kampanyası kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Nuvo Dragos projesi fiyat Haberi

Nuvo Dragos projesi fiyat

Yüksek faiz oranları yüzünden ev sahibi olamayıp bekleyenlerin yeni yılda ev sahibi olmalarını sağlayacak kampanyada en büyük avantaj, yaşamın başladığı projede hemen tapu teslim olması.

Nuvo Dragos’ta 4 bin 900 TL taksitlerle satışa sunulan 2+1 daireler, anında yaşamın kapılarını araladığı gibi 3 bin TL’ye kadar kira getirisi ile de ödeme planının da büyük bir bölümünü sübvanse edebiliyor.

Nuvo Dragos, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitliliği ile her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor.  Açık ve kapalı havuzları, pilates ve fitness alanları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkurları, hamam ve saunası, çocuk parkı, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları ve kapalı otoparkı ile Nuvo Dragos, bir evden daha fazlasını sunuyor. 

Projenin hemen yanı başında açılan, 44 dönüm araziye kurulu,...