27 / 04 / 2024

oacık kayak sezonu açıldımı

oacık kayak sezonu açıldımı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından kayak sezonu açıldı. Kayak eğitmeni Elif Aşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ovacık'ta yapımı devam eden tesislerde kayak sezonunu başlattıklarını söyledi...

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Balık yemenin tam zamanı! Palamut fiyatları düştü!

İstanbul’da yeni balık avı sezonu güzel başladı, tezgahlar palamutla doldu. Palamut bolluğu etikete de yansıdı. Fiyatı 25 Türk Lirası’na kadar düşen palamut dar gelirlinin de balıkçıların da yüzünü güldürdü. 

Yıllık izin sezonu açıldı. Yıllık izinden hangi günler düşüyor. Hangi günler yıllık izine dahil değil?

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonu da açılırken, çalışanlar yıllık izinlerini kullanmaya başladı. Peki, yıllık izinlerde dikkat edilmesi gereken konular neler? İş yerinizden yıllık izin alırken hangi günleri yıllık izninize dahil etmemelisiniz? Tüm detaylar bu haberde.

Düğün Sezonu Açılırken Gelin Adaylarına A101’den Büyük Müjde! İşte gelin ürünlerinin fiyat listesi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz sezonu da açıldı açılacak. Dünya evine girmek isteyen binlerce insanın tercih ettiği yaz sezonu özellikle de düğün için tercih ediliyor. Bu süreçte gelin adaylarının alışveriş yükünü hafifletecek bir hamle de A101’den geldi. 

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Kayaköy 'kaçak köy' oldu!

Beş bin yıllık tarihe sahip, dünyanın gözünün üstünde olduğu Kayaköy, kaçak yapı yuvası oldu.

Türkiye'nin en büyük kayak tesisi Ayder'de inşa edilecek!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, "Bugün itibarıyla Ayder Kış Sporları Merkezi için gerekli süreçler tamamlandı. 3 Eylül'de ihaleye çıkmış olacağız" dedi.

Murat Dağı Termal Kayak Merkezi Bakanlık'a devredildi!

Kütahya Gediz'de yer alan Murat Dağı Termal Kayak Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredildi. 

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Kayaköy’e koruma imar planı geliyor!

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de 2017 programında koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildiğini açıkladı.

Fethiye Kayaköy'e koruma amaçlı imar planı!

Kayaköy'deki en önemli sorunun imar planı olduğunu söyleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de koruma amaçlı imar planı uygulamasına karar verildiğini söyledi.

oacık kayak sezonu açıldımı Haberi

oacık kayak sezonu açıldımı


Tunceli'nin Ovacık ilçesinde kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından kayak sezonu açıldı. Kayak eğitmeni Elif Aşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ovacık'ta yapımı devam eden tesislerde kayak sezonunu başlattıklarını söyledi. Sporcularının, Türkiye Kayak Federasyonunca organize edilen Kayaklı Koşu 1. Etap Yarışları'na hazırlandığını belirten Aşkın, "Yarışlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. İlk yarışımız, 10-12 Ocak'ta düzenlenecek. Bu yarış bizim için çok önemli" dedi. Tesislerde kayak yapan Ulaş Yılmaz ise çevre illerden ve ilçelerden herkesi Ovacık'a kayak yapmaya...