29 / 03 / 2024

Ödemiş Hastanesi inşaatı işçi eylem

Ödemiş Hastanesi inşaatı işçi eylem

Ödemiş Hastanesi 'nde çalışan ve İki aydır maaşlarını, alamadıkları için 20 metre yüksekliğindeki kule vincin tepesinde çıkan 3 inşaat işçisi, eylemin beşinci gününde ikna olup eylemlerine son verdi.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

KKTC Acil Durum Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) inşaatı devam eden KKTC Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Acil Durum Hastanesi inşaatında son durum ne? 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaat çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesi'nin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sanayi kenti Kocaeli'de, başta şehir hastanesi inşaatı olmak üzere pek çok sağlık yatırımının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin 218 yatak kapasiteli 6 hastaneden oluşan devasa sağlık kampüsü Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor...

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Bodrum'da 8 yıl önce büyük bir devlet hastanesi yapılması için ihale yapıldı. 2019'da hizmete alınması planlanan hastanenin 2017'de kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin yüzde 59'unun yapımı bittikten sonra inşaat durdu...

Ödemiş Hastanesi inşaatı işçi eylem Haberi

Ödemiş Hastanesi inşaatı işçi eylem


İzmir 'in Ödemiş İlçesi'nde, TOKİ tarafından yaptırılan devlet hastanesi inşaatında bir taşeron şirkette çalışan ve iki aydır maaşlarını, alamadıkları için 20 metre yüksekliğindeki kule vincin tepesinde çıkan 3 işçi, eylemin beşinci gününde ikna olup eylemlerine son verdi. 


Arkadaşlarının ve yakınlarının alkışları arasında 107 saat sonra vinçten inen 3 işçi, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülürken, alacaklarının ise 24 Aralık Salı gününe kadar ödeneceği bildirildi. Süleyman Demirel Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan 3 blok ve 6 katlı devlet hastanesinin inşaatının taşeron firması Semtaş'a bağlı olarak çalışan 30 işçi 2 aydır maaşlarını amlamadıklarını belirterek, geçen salı günü saat 07.00'de şantiyede eyleme...