24 / 04 / 2024

ödemiş işçi eylem

ödemiş işçi eylem

Ödemiş Hastanesi 'nde çalışan ve İki aydır maaşlarını, alamadıkları için 20 metre yüksekliğindeki kule vincin tepesinde çıkan 3 inşaat işçisi, eylemin beşinci gününde ikna olup eylemlerine son verdi.

Kayı İnşaat işçilerinin alacak isyanı! Eylem kararı aldılar

Kayı İnşaat şirketinde çalışan işçiler bir süredir alamadıkları alacakları için eylem kararı aldı. İşçiler, yarın İstanbul'da eylem yapacak.

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm için eylem planı hazırlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için eylem planı toplantılarına başladı. 

Kıbrıs'ın yeni imar planları için eylem hazırlığı!

KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa – İskele – Yeniboğaziçi İmar Planı’nın yayınlanmamış olması nedeniyle eylem yapacaklarını duyurdu.

Sakıncalı binalar için acil eylem planı çağrısı!

Deprem kuşağında olmamıza rağmen hala gerekli önlemler alınmıyor. Bu kapsamda, oturulması sakıncalı binalar için acil eylem planları uygulamaya konulmalı.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Ücretlerini alamayan işçiler inşaat firması önünde eylem yapıyor!

Bir inşaat firmasının Cezayir'deki şantiyesinde çalışan ve ücretlerini alamadıklarını iddia eden işçiler, firmanın Bakırköy'de bulunan binası önünde 9 gündür eylem yapıyor.

Maaşlarının ödenmesini isteyen inşaat işçileri, vinçte eylem yaptı!

İzmir'de bir inşaat firmasından birkaç aydır maaşlarını alamadığını iddia eden 17 inşaat işçisi, kule vince çıkarak eylem yaptı...

Çin için acil eylem planı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Çin için acil eylem planı!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...

ödemiş işçi eylem Haberi

ödemiş işçi eylem


İzmir 'in Ödemiş İlçesi'nde, TOKİ tarafından yaptırılan devlet hastanesi inşaatında bir taşeron şirkette çalışan ve iki aydır maaşlarını, alamadıkları için 20 metre yüksekliğindeki kule vincin tepesinde çıkan 3 işçi, eylemin beşinci gününde ikna olup eylemlerine son verdi. 


Arkadaşlarının ve yakınlarının alkışları arasında 107 saat sonra vinçten inen 3 işçi, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülürken, alacaklarının ise 24 Aralık Salı gününe kadar ödeneceği bildirildi. Süleyman Demirel Mahallesi'nde TOKİ tarafından yaptırılan 3 blok ve 6 katlı devlet hastanesinin inşaatının taşeron firması Semtaş'a bağlı olarak çalışan 30 işçi 2 aydır maaşlarını amlamadıklarını belirterek, geçen salı günü saat 07.00'de şantiyede eyleme...