19 / 04 / 2024

ODTÜ Yolu ne zaman trafiğe kapanacak

ODTÜ Yolu ne zaman trafiğe kapanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 1071 Malazgirt Bulvarı’nda bakım çalışması nedeniyle aldığı 28-29 Kasım’da trafiğe kapatma kararını, yarın Papa’nın, 1 Aralık’ta ise Putin’in Ankara ziyaretleri nedeniyle erteledi.

Promosyon alamayan emekliler bunu mutlaka yapın!

Promosyon kampanyalarını Eylül sonuna kadar uzatan bankalar promosyonda her gün  yeni bir zirve açıklarken bazı emekliler, kullandıkları krediler yüzünden bu furyanın dışında kalıyor. Peki promosyon almanın yolu ne? Bankalar mı haklı emekliler mi?

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Kentsel dönüşümde mağduriyetler nasıl önlenir?

Kentsel dönüşüm projelerinde tüketiciler zaman zaman mağduriyetler yaşayabiliyor. Gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda ev sahipleri tapu iptaline giden sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyor. Peki bunu önlemenin yolu ne? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye'nin batısı neden depreme gebe?

İzmir'de geçen hafta meydana gelen deprem çok sayıda can aldı. Ancak Türkiye için tehlike geçmiş değil. Uzmanlara göre, bölgede beklenen büyük deprem sebebiyle özellikle İstanbul oldukça riskli. Peki depremden korunmanın yolu ne? İşte detaylar...

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

ODTÜ Tüneli'ne yürütmeyi durdurma kararı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi yönetiminin Bilkent Şehir Hastanesi'ne ulaşımın sağlanması amacıyla 2017'de yapım protokolünü imzaladığı ODTÜ Tüneli Projesi durduruldu.

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin 5 sorun mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel ve su baskınlarına ve Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

ODTÜ Yolu ne zaman trafiğe kapanacak Haberi

ODTÜ Yolu ne zaman trafiğe kapanacak

Başkent, yarın Katolik Hristiyanlarının ruhani lideri Papa Francesco’yu ağırlamaya hazırlanıyor. Papa’nın ziyareti sırasında Ankara Emniyeti’nin alacağı olağanüstü güvenlik önlemleri nedeniyle yarın, Başkent trafiğinde kaos yaşanması bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi 1071 Malazgirt Bulvarı’nda 28-29 Kasım tarihlerinde yolu kapatarak yapmayı planladığı yapılacak bakım çalışmasını Papa’nın ziyaretine rastlaması sebebiyle 30 Kasım-1 Aralık tarihine erteledi. Ancak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı için 1 Aralık’ta Ankara’ya geleceği bilgisi üzerine bakım çalışması bu kez de 5-6 Aralık’a ertelendi.


ÇALIŞMA 5-6 ARALIK’TA


Büyükşehir Belediyesi, yaptığı yazılı açıklamada 1071 Malazgirt Bulvarı’nın 28 Kasım Cuma ve 29 Kasım Cumartesi günleri, yol ve asfalttaki deformasyonların giderilmesi, üst geçitlerin bakımı, bitki örtüsünün bakımı ve yenilenmesi ile aydınlatma bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacağını açıkladı. Ancak daha...