19 / 04 / 2024

Ofton İnşaat kentsel dönüşüm

Ofton İnşaat kentsel dönüşüm

Lüks konut projeleriyle tanınan Ofton İnşaat, şehir otelciliğinde de büyüyor. Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun, “Arsaların imar durumu zorlayınca konut yerine otel yaptık, böylece otelci olduk” dedi.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Ofton İnşaat kentsel dönüşüm

YUSUF Şimşek ve İsmail Hakkı Altun’un yönetimindeki Ofton İnşaat İstanbul merkezinde arsa topluyor. Metrekaresi 4 ila 10 bin dolar arasında değişen lüks konutlar yapan şirket şimdi şehir otelciliğinde de büyüyor. Merter E5 hattındaki Sportive mağazasının arsasını satın alan şirket bu binayı yıkarak yerine 320 odalı bir şehir oteli yapacak. 3 ay içinde Piyalepaşa’da 204 odalı Hilton Garden  Oteli tamamlayacak olan şirket Levent’te de 200 odalı bir otel planlıyor. Otel yatırımlarının beklemedikleri şekilde büyüdüğünü belirten Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun, “ Ofton zorunluluktan otelci oldu ama isabetli de oldu. Konut planladığımız yerde imar durumu otel deyince biz de otel yaptık. Taksim’deki 200 odalı Rixos Elysium Oteli de yaklaşık 4 aydır biz işletmeye başladık. İnşaatına başlanan ve arsası alınan yerlerle...