19 / 04 / 2024

Ofton İnşaat nişantaşı

Ofton İnşaat nişantaşı

Lüks konut projeleriyle tanınan Ofton İnşaat, şehir otelciliğinde de büyüyor. Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun, “Arsaların imar durumu zorlayınca konut yerine otel yaptık, böylece otelci olduk” dedi.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Özpelit tarafından kuruldu.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Müjde Ar yeğenine Nişantaşı'ndan ev aldı!

Türk sinema ve dizi oyuncusu Müjde Ar, kardeşi Mehtap Ar'ın oğlu Söz'e ev aldı. 26 yaşına giren Söz'ün doğum günü hediyesi Nişantaşı'nda 300 bin dolarlık ev oldu.

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ofton İnşaat nişantaşı Haberi

Ofton İnşaat nişantaşı

YUSUF Şimşek ve İsmail Hakkı Altun’un yönetimindeki Ofton İnşaat İstanbul merkezinde arsa topluyor. Metrekaresi 4 ila 10 bin dolar arasında değişen lüks konutlar yapan şirket şimdi şehir otelciliğinde de büyüyor. Merter E5 hattındaki Sportive mağazasının arsasını satın alan şirket bu binayı yıkarak yerine 320 odalı bir şehir oteli yapacak. 3 ay içinde Piyalepaşa’da 204 odalı Hilton Garden  Oteli tamamlayacak olan şirket Levent’te de 200 odalı bir otel planlıyor. Otel yatırımlarının beklemedikleri şekilde büyüdüğünü belirten Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun, “ Ofton zorunluluktan otelci oldu ama isabetli de oldu. Konut planladığımız yerde imar durumu otel deyince biz de otel yaptık. Taksim’deki 200 odalı Rixos Elysium Oteli de yaklaşık 4 aydır biz işletmeye başladık. İnşaatına başlanan ve arsası alınan yerlerle...