19 / 04 / 2024

öğrenci evleri 2020

öğrenci evleri 2020

İzmir'de birçok üniversite öğrencisi, Kovid-19 salgını sebebiyle eğitimin online olarak devam etmesi kararının ardından, memleketlerine gitti. Öğrenci evlerine ödedikleri kiradan tasarruf etmek isteyen üniversiteliler, saklama depolarında konteyner kiralıyor...

Öğrenci evleri depoya taşındı!

Üniversiteler için ilk yarıda da ‘uzaktan eğitim’ tavsiye kararı alınırken, öğrenciler kira tutarını ödemeyi göze alamadı. Eşyalarını ise gelecek dönemde yüz yüze eğitime dönülmesi durumuna karşılık depolara koydu.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

İş GYO Kasaba Evleri 2020 yılı değerleme raporu!

İş GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 115 ada, 5 parsel üzerinde yer alan Kasaba Evleri projesinin değerleme raporunu yayınladı. 

Atıl duruma düşen binalar nasıl kullanılmalı?

Denge Değerleme, inşaat sektöründe talep görmeyen ve  turizm konaklama tesisleri, yurt binaları ve öğrenci evleri için çeşitli önerilerde bulundu. 

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Bahçekent Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bahçekent Evleri 1. Etap 3. Kısım 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Florya Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Kiradan tasarruf için öğrenci evleri depolara taşındı!

İzmir'de birçok üniversite öğrencisi, Kovid-19 salgını sebebiyle eğitimin online olarak devam etmesi kararının ardından, memleketlerine gitti. Öğrenci evlerine ödedikleri kiradan tasarruf etmek isteyen üniversiteliler, saklama depolarında konteyner kiralıyor...

öğrenci evleri 2020 Haberi

öğrenci evleri 2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, örgün eğitim yerine online eğitime geçilince farklı şehirlerde okuyan üniversite öğrencileri, evlerine geri dönmek zorunda kaldı. Sözcü'de yer alan habere göre; İzmir’deki öğrenci evlerinde yaşayan gençler, tasarruf edebilmek için yeni yöntemlere başvurdu. 

Kira sözleşmelerini sonlandıran öğrenciler, eşyalarını saklamak için depoları tercih etmeye başladı. Kira sözleşmesini bitiren birçok öğrenci, ev eşyalarını depo konteynerlerde muhafaza etmeyi tercih ediyor. Sektör temsilcileri, işlerinde yüzde 300’e varan bir artışın söz konusu olduğuna dikkat çekti. 

‘KONTEYNERİN KİRASI DAHA UCUZ’

Ege Üniversitesi’nde okuduğunu dile getiren ve memleketine dönerken eşyasını depolama merkezine getiren Murat Türk (21), “Ev maliyetli olduğu için depolama firmasını seçtim. Daha uygun geldi böyle. Evde 2 kişi kalıyoruz. Toplam 1.400 lira veriyorduk. Depolama için konteyner aylık 200 liraya denk geldi. Daha uygun olduğu için...