25 / 04 / 2024

öğrenciler için kiralık depo

öğrenciler için kiralık depo

Koronavirüs salgını nedeniyle okudukları şehirden ailelerin yanına dönen öğrenciler bu zamanda kira ödemek istemedikleri için evlerini boşaltarak eşyalarını depoya yerleştirmeyi tercih etti. 

Kiradan tasarruf için öğrenci evleri depolara taşındı!

İzmir'de birçok üniversite öğrencisi, Kovid-19 salgını sebebiyle eğitimin online olarak devam etmesi kararının ardından, memleketlerine gitti. Öğrenci evlerine ödedikleri kiradan tasarruf etmek isteyen üniversiteliler, saklama depolarında konteyner kiralıyor...

Öğrenci evleri depoya taşındı!

Üniversiteler için ilk yarıda da ‘uzaktan eğitim’ tavsiye kararı alınırken, öğrenciler kira tutarını ödemeyi göze alamadı. Eşyalarını ise gelecek dönemde yüz yüze eğitime dönülmesi durumuna karşılık depolara koydu.

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Ankara'da 1942'de Tapu Kadastro Müdürlüğü için Mahzenli kâgir binalar yapılmasına karar verilmiş. 

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Ev sahibi ve kiracı arasında 'kiralık ilan' krizi!  

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlığa yeni bir kriz eklendi. Ev sahibi evini yüksek kiraya vermek için kiralık ilanı asmak istiyor, kiracılar da bu duruma karşı çıkıyor. 

Üniversite öğrencileri için müjdeli haber! Toplu taşıma binişleri artık ücretsiz olacak

Bursa Nilüfer Belediye Meclisi, üniversite öğrencilerini sevindirecek bir karara imza attı. Artık öğrenciler toplu taşıma hizmetlerinden ücret ödemeden yararlanabilecekler. Bursa’da hayata geçirilecek bu uygulama, öğrenciler için oldukça avantajlıdır. İşte bu yeni uygulama hakkındaki ayrıntılar...

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

YÖK'ten Çift Ana Dal ve Yan Dal Sistemi İçin Hangi Şart Kaldırıldı?

Yükseköğretim Kurulu, üniversite öğrencilerini ilgilendiren bir duyuru yaptı.  Çift ana dal ve yan dal yapmak isteyen öğrenciler için yeni kararlar alındı. Alınan karara göre çift ana dal ve yan dal eğitimi için o şart artık kaldırıldı. İşte YÖK’ten yeni çift ana dal ve yan dal sistemi kararı…

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu! Branş, kadro ve iller listesi için tıklayın!

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığı, 45 bin öğretmen ataması tercih sürecinin bugün başladığını duyurdu. Adaylar, atama tercihlerini 6 Mayıs tarihine kadar yapabilecekler. Sonuçlar ise 8 Mayıs tarihinde açıklanacak.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

1 Mart itibariyle gerçekleşti! Toplu taşımada 60 yaş üstü ve öğrenciler için yaşanan gelişme!

1 Mart itibari ile öğrenciler, 60 yaş üsttü vatandaşlar ve öğretmenler avantajdan faydalanabilecek. Bu vatandaşlar için oluşturulan abonman kartları ile artık yolculuklar daha ekonomik bir hal alacak. Kocaeli için geçerli olan bu değişim ile ekonomik açıdan bu gruplara rahatlama amaçlanıyor. 

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

Vakıfbank okula giden öğrenciler için bir kampanya düzenledi. Bu kampanyayı kaçırmamak için 28 Şubat’tan önce başvuru yapmalısınız. Kampanya detayları hakkında her şey haberimizde…

Altın dehası İslam Memiş gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun

Altın fiyatları bugün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçerken, Altın dehası İslam Memiş, gram altın için açık açık rakam verdi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu seviyeye hazır olun.

öğrenciler için kiralık depo Haberi

öğrenciler için kiralık depo

Kornavirüs sebebiyle  yüksek öğrenimini uzaktan sürdürmek zorunda olan üniversite öğrencileri, ev kirasından kurtulmak için çareyi depolarda buldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; okula döneceği güne kadar eşyalarını depolarda tutmayı tercih eden öğrenciler, depolama sektöründe de ciddi bir talep artışına neden oldu. Lojistik ve depolama alanında 40 senedir hizmet veren Depo Palas CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, "Pandemi sürecinde eşya depolarına olan talep yaklaşık yüzde 114 artış gösterdi. Okullarına yeniden kavuşuncaya kadar eşyalarını depolara kilitleyen öğrenciler ise bu artıştaki en büyük pay sahibi oldu. Öğrencilerden gelen depolama talebi yüzde 72 arttı" dedi.

1500 TL 300 TL kira ödediler 

Bugüne kadar çoğunlukla tayin ve yurt dışına gidiş gibi sebeplerden dolayı ev veya ofis eşyalarının saklanması için depo talebinde bulunduklarını belirten Ulaş Gümüşoğlu, “Bu yıl çok...