24 / 04 / 2024

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi nerede

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi nerede

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Çetal tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alhadı O Ahmed tarafından kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Balcıoğlu tarafından kuruldu.

Mimekan Mimarlık Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mimekan Mimarlık Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Üsküdar'da 125 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sandıkçı, Harun Sandıkçı ve Oğuzhan Sandıkçı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi nerede Haberi

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi nerede

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi Abdullah Çetal tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi  iş konusu; 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi  adres; 15 TEMMUZ MAH.1412.SOK.NO.9/3...