24 / 04 / 2024

Oğuz Gündoğdu kimdir

Oğuz Gündoğdu kimdir

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul depremi ile ilgili dikkat çeken soru: Neden devreye girmedi?

İÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Gündoğdu, Kandilli Rasathanesi tarafından alınan ‘Erken Uyarı Sistemi’nin  26 Eylül’de 5.8 büyüklüğündeki Silivri Depremi’nde neden devreye girmediğinin açıklanmasını istedi...

Oğuz Gündoğdu: Kanal İstanbul'un depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz!

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, " ‘Kanal İstanbul Projesi'nin, depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz" dedi.

Avcılar’da kentsel dönüşüm şart!  

Ege ve Marmara Bölgesi’nde artçı sarsıntıların devam edeceğini söyleyen Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, depremin özellikle Avcılar ve Beylikdüzü'nde hissedileceğini söyledi. Gündoğdu, ''Avcılar’da kentsel dönüşüm şart'' dedi.

Oğuz Gündoğdu: Oturduğum binanın sağlamlığından emin değilim!

Jeofizik uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu, "Depremden bu kadar uzun süre geçti, herhalde bir daha olmayacak gibi geliyor insanlara" diye açıklama yaptı. 

Yüksek binalar depreme yenilecek!

Jeofizik Fizik Mühendisi Oğuz Gündoğdu, İstanbul’da 7 şiddetinin üzerinde bir deprem beklentisi olduğunu belirtti. Gündoğdu, yüksek binaların yapımının hızla devam ettiğini ve depreme karşı koyacak bir yapılaşmanın olmadığını söyledi.

Dikey yapılaşma depremde riski artırıyor!

Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Avcılar Belediyesi Afet Gönüllüleri (ABAG) toplantısı sonrasında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Gündoğdu, dikey yapılanmanın olası deprem felaketinde riski artırdığını söyledi.

Depreme çözüm kentsel dönüşüm!

Jeofizik Mühendisi Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, İstanbul'daki olası depremin felaketlerini anlattı. Gündoğdu, depreme dayanıklı bir kentin ancak kentsel dönüşümle mümkün olabileceğini söyledi.

Oğuz Gündoğdu: İstanbul depremi kaldıramaz!

Jeofizik Mühendisi Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin olası Marmara depreminin İstanbul'da felakete yol açabileceği ve bu yükün altından kalkılamayacağı görüşüne tümüyle katıldığını söyledi.

Oğuz Gündoğdu: En iyi dönüşümü deprem yapacak!

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, Doç. Dr. Selma Koç Akgül koordinatörlüğünde ‘Afet Yönetimi Kadın ve Medya’ konulu söyleşi bugün gerçekleştirildi. Söyleşiye İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu'da katıldı.

Kentsel dönüşümü deprem yapacak!

JEOFİZİK Mühendisi Gündoğdu, Marmara Denizi’nde son gerçekleşen depremlerin ’hoş olmayan’ ve ’algılanması zor işaretler verdiğini’ belirtti, Büyük Bursa depremi sonrası beklenen yeni hareketlenme ihtimalinin de giderek arttığını söyledi.

Oğuz Gündoğdu: Deprem riskine karşı kentsel dönüşüm şart!

'Gemlik'te Depremsellik' panelinde konuşan Yrd. Doç Dr, Oğuz Gündoğdu, deprem riskine karşı kentsel dönüşümden başka çarenin olmadığını ifade etti. Gümdoğu; "Doğayı da koruyacak bir kentsel dönüşüm ile deprem riskinin en aza indirilebilir" dedi.

Türkiye'deki binalar 19 yıllık deprem haritasına göre yapılıyor!

‘Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası’nın 19 yıldır revize edilmediğine dikkat çeken uzmanlar, yeni yapılan binaların da bu haritadaki veriler ışığında hazırlanan yönetmeliğe göre yapıldığını ve haritanın mutlaka ve acilen yenilenmesi gerektiğini vurguluyor.

İstanbul depreme hazır değil!

Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu: "Bakırköy ve Tekirdağ arası şiddeti 7.5 artı ve eksi 2 derece değişiklik gösteren bir deprem bekleniyor. İstanbul depreme hazır değil." dedi.

Oğuz Gündoğdu: Deprem Marmara'yı harekete geçirecek özellikte değil!

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, "Ege Denizi'ndeki deprem sürpriz değil, Marmara'yı da böyle direkt tetikleyip harekete geçirecek özelliği yok" dedi.

Aile bütçelerinde kira, faturalar ve gıdanın ağırlığı düştü mü? Vatandaşlar tepkili!

Enflasyon sepetinde yapılan güncelleme ile beraber gıda ve konutun ağırlığı düşürüldü. Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte sosyal medyadan verilen o yanıtlar...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Oğuz Gündoğdu kimdir Haberi

Oğuz Gündoğdu kimdir

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi ve deprem uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu vefat etti. 

1947'de Balıkesir Bandırma'da dünyaya gelen, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeliği görevinde bulunan Dr. Oğuz Gündoğdu, bir süredir damar tıkanıklığı tedavisi görüyordu. İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan bir hastanede ameliyata alınan ve stent takılan Gündoğdu, bu sabah fenalaştı ve yaşamını yitirdi. 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi ve deprem uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek. 

Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? Oğuz Gündoğdu hangi çalışmaları sürdürdü? İşte ayrıntılar...

  Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Özellikle Kuzey Anadolu Fay Hattı konusunda uzmanlığı ile bilinen İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeliği görevinde bulunan Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Depremi açıklamalarıyla sık sık gündem oluyordu. 

Gündoğdu, Kuzey Anadolu Fay Hattı...