27 / 04 / 2024

Oğuzhan Koç nerede oturuyor

Oğuzhan Koç nerede oturuyor

Popçu Oğuzhan Koç ile oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in 5 senelik ilişkisi 1.5 ay önce bitti. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile beraber oturdukları evden taşındı.

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç taşındı!

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç çifti, Bebek’te buylunan evlerinin kapısının önünde hayranlarının beklemesinden rahatsız oldukları için taşındı.

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

O markette toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuldu. Bu indirim, birçok kişinin o markete ilgi göstermesine neden oldu. Şeker indirimi fırsatını kaçırmamak için hızlı davrananlar büyük tasarruf sağlayacaklar.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor

Emekli maaşlarını alan apar topar o bankaya koşuyor! Promosyonda zirveyi o banka elde etti!

Bankaların emekli promosyon miktarları hala gündemde yer alıyor. İşte Promosyonda zirveye çıkan o banka. İşte detaylar!

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Oğuzhan Koç tarafından kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Metapan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metapan Yapı Limited Şirketi Ümraniye’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Yavuz Çakmak tarafından kuruldu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Oğuzhan Koç nerede oturuyor Haberi

Oğuzhan Koç nerede oturuyor

Şarkıcı Oğuzhan Koç 1 hafta kadar önce oyuncu Demet Özdemir ile Emirgan’da bulunan ‘Gizli Kalsın’ adlı kulüpte görüntülendi. Demet Özdemir konuyla ilgili olarak, “Oğuzhan arkadaşım, beni o gece eve bıraktı. Yağmur’u çok seviyorum, onunla da arkadaşız. Hatta takipleşiyoruz” dedi.

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Yağmur Tanrısevsin kendisini bir çok kez arayan Oğuzhan Koç’a cep telefonundan engeli bastı.

Tanrısevsin, bir zamanlar yakın arkadaş olduğu Demet Özdemir’i de Instagram’da takibi bıraktı.

Gelişmeler üzerine Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile beraber oturdukları Etiler’de bulunan siteye bir arkadaşını gönderdi ve Tüm eşyalarını toplattırdı. Kemerburgaz’dan da kirası 15 bin lira olan bir villa...