19 / 04 / 2024

öib İstinye arazisi

öib İstinye arazisi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul İstinye'deki 158 bin 498 metrekarelik arsanın satışı ihalesi için Emlak Konut GYO, Dap Yapı ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün teklif verdiğini duyurdu...

ÖİB İstinye arsa ihalesinde teklifler için yarın son gün!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı daha önceden 26 Şubat'ta ihaleye çıkan Hazine'ye ait Sarıyer İstinye'de yer alan arsalar için düzenleyeceği yeni ihale yarın saat 17.00'de gerçekleşecek...

Özelleştirme İdaresi İstinye'deki arsalarını tekrar ihaleye çıkarıyor!

Özelleştirme İdaresi başkanlığı, İstanbul İstinye’de bulunan boğaziçi kanunu’na tabii olan, İstinye turizm merkezi koruma amaçlı uygulama planı içinde yer alan 158 bin m2 yüzölçümündeki taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek

ÖİB'nin İstinye arazisi için Emlak Konut ve Fırat Plastik yarışacak!

6 parsel, 158 dönümlük turizm ve konut imarlı arazi için Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İşadamı Nevzat Demir’in patronu olduğu Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş yarışacak.

İstinye'deki devlet arazisi imara mı açılıyor?

İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine sahip, İstinye sırtlarındaki devlet arazisi ranta açılıyor. TOKİ'ye ait arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan imar uygulama planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu.

Dünyanın en büyük arazisi 325 milyon dolara satışta!

Avustralya'da bulunan dünyanın en büyük arazisi satışa çıktı. 5 kuşaktır Kidman ailesine ait olan 11 milyon hektarlık arazi neredeyse İngiltere'yle aynı büyüklükte.

Manisa'da 2 bin 435 adet 2B arazisi satıldı!

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Tahincioğlu İstinye otel projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu Gayrimenkul, bugün İstinye arazisi için bugün imzalar atıldı. Tahincioğlu'nun İstinye projesinde otel ve apart otellerle birlikte cadde mağazaları olacak...

27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu!

2011'de 348 bin 124 hektar tarım arazisi konut, sanayi ve madencilik için heba edildi. 2004-2013 yıllarında 27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu.

Aziz Yıldırım'dan Kenan Evren Lisesi arazisi açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bursa Acemler Merkez Komutanlığı arazisi SİT kapsamından çıkıyor!

Binası çürüyen Çekirge Devlet Hastanesi'ne yeni adres olarak gösterilen Acemler'deki Merkez Komutanlığı'nın arazisi SİT kapsamından çıkarılıyor. SİT statüsünün kaldırılmasına yönelik değişiklik, askıya çıktı.

Kenan Şahin: 50'ye yakın okul arazisi hazırladık!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

İstinye satılığa çıkarıldı!

1995 yılında İstinye Tersanesi'nin arazisi, özelleştirme kapsamında ihale usulüyle satılığa çıkarılmış, 35 dönümlük araziye 4 firma talip olmuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

1995 yılında İstinye satılığa çıkarılmış!

1995 yılında İstinye Tersanesi'nin arazisi, özelleştirme kapsamında ihale usulüyle satılığa çıkarılmış. Değeri 8 trilyon lira civarında olduğu iddia edilen 35 dönümlük araziye 4 firma talip olmuş.

Sakarya Hal arazisi satış ihalesi canlı yayınlanacak!

“Erenler sınırları içerisinde yer alan hal arazisi 16 Nisan Perşembe günü satışa çıkarılacak. Yaklaşık 30 Milyon TL tahmini bedelle, kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek ihale, saat 14.30’da başlayacak.

Sakarya Hal Arazisi 16 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

30 dönümlük hal arazisi için 16 Nisan Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Kamuoyuna duyurulduğu gibi 30 Milyon TL’lik tahmini bedelle gerçekleştirilecek ihalenin ardından yeni hal binası yapım süreci ile ilgili gerekli çalışmalara başlanacak.

Erbaa Park Vadi arazisi belediyeye tahsis edildi!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın girişimler sonucu Hazineye ait toplam 424 bin 344 metrekarelik Park Vadi’nin arazisi rekreasyon alanı olarak düzenlenerek kullanılması amacıyla belediyeye tahsis edildi.

öib İstinye arazisi Haberi

öib İstinye arazisi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul İstinye'deki 158 bin 498 metrekarelik arsanın satışı ihalesi için Emlak Konut GYO, Dap Yapı ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün teklif verdiğini duyurdu. ÖİB'den yapılan açıklamada, nihai pazarlığın 15 Mayıs'ta gerçekleştirileceği belirtildi. Daha önce Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazlar, ÖİB idaresindeki TTA Gayrimenkul A.Ş.'ye devredilmişti. 


Sabah...