23 / 04 / 2024

ÖİB Şehitkamil satılık gayrimenkul

ÖİB Şehitkamil satılık gayrimenkul

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı gereğince Gaziantep Şehitkamil ilçesi Güvenerler Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı onaylandı...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri satılık!

Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlıyor. Büyükyalı İstanbul projesi 2019 yılında tamamlanacak...

Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce satılık!

Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce satılık daire teslimlerinin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 10 blok halinde hayata geçirilecek.

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık!

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık konut teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. Satışların önümüzdeki ay başlayacağı proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık konut tipleri 4+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

ÖİB Şehitkamil satılık gayrimenkul Haberi

ÖİB Şehitkamil satılık gayrimenkul

Sümer Holging A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdilen TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıltlı Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Güvenerler Mahallesi, 5534 ada, 3 parseldeki 9 bin 308 metrekare yüzölçümlü arsaa için satış ihalesi yapıldı.

İhale sonucunda taşınmaz 29 milyon 275 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Sapanlı İnşaat Petrol Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ye devredildi.

Firmanın sözleşmeyi imzalamaması halinde ihalenin iptali kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de...