29 / 03 / 2024

Okan International University Miami

Okan International University Miami

Miami'de Okan International University ile eğitimde bir atak yapan Okan Üniversitesi, şimdi de Tuzla'da tıp fakültesi hastanesi kuruyor. 50 bin metrekarelik bir alana sahip olacak tam teşekküllü Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olacak.

Okan Üniversitesi’nin Miami’deki kampüsü açıldı!

ABD yasalarına göre Miami’de kurulan Okan International University (OİU) geçtiğimiz hafta törenle açıldı. Türk ve ABD bayraklarıyla süslenen kampüsteki açılış, iki ülkenin iş, siyaset, eğitim ve medya dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi.

Okan International University Miami'de açıldı!

Yılda 18 bin öğrencinin okuduğu Okan Üniversitesi artık sadece Kurtköy’deki kampüsünde değil, Miami’de de eğitim verecek. Okan Üniversitesi'nin Miami Kampüsü açıldı..

Okan Üniversitesi Miami'de kampüs açtı!

Türk yükseköğrenim hayatına kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Okan Üniversitesi, uluslararası arenadaki eğitim faaliyetlerini farklı bir boyuta taşıyarak dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami’de kampüs açtı.

Okan Üniversitesi Miami’de kampüs açtı!

Okan Üniversitesi, Miami’de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, hem Türkiye’den, hem de farklı dünya ülkelerinden öğrencilere eğitim alternatifleri sunacak.

'Enerjisini boşaltmadı' diyen Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 24 il için deprem uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, 24 il için deprem uyarısı yaptı. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den korkutan deprem uyarısı! Türkiye'nin bütün şehirleri deprem konusunda riskli!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'nin hiçbir şehrinin deprem konusunda risksiz olmadığını söyleyerek, Konya da dahil deprem riskinin olduğuna değindi. 

Prof. Dr. Okan Tüysüz: Deprem beklenen kentlerde bu asla yapılmamalı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medyada sıkça deprem uyarıları ve tavsiyeleri paylaşan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son ABD depremini örnek göstererek, Tüysüz çarpıcı bir hatırlatmada bulundu. İşte, Okan Tüysüz'ün depremle ilgili yorumları...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz'den flaş uyarı! Hemen bakın, çok önemli!

Sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, "yıkıcı deprem üretebilir" diyerek o bölgeleri uyardı. İşte Prof. Dr. Tüysüz'ün son dakika açıklamaları...

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul'daki 8 ilçe için uyarı: Deprem anında 'pik ivmesi' çok yüksek olacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul'daki 8 ilçe için son dakika uyarısı geldi. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

Okan International University Miami Haberi

Okan International University Miami

 Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, Tuzla Kampüsü'nde düzenlediği basın sohbet toplantısında, üniversitenin son dönemdeki faaliyetlerine ilişkin şunları söyledi: "Üniversiteyi 199$ yılında kurduk. 2003-2004 döneminde'85 öğrenci ile eğitime başladık. Şu anda 18 bin öğrencisi, 16 dekanı olan bir üniversite konumundayız. Stratejimiz gereği ulaşmak istediğimiz öğrenci sayısı 25 bin. Amacımız çok fazla öğrenci sayısına ulaşmak değil. Nicelik değil nitelik hedefliyoruz. Üniversiteyi kurmamızdaki amaçta bu hedef yatıyor. 

Türkiye'nin en önemli sorunu eğitim, nitelikli eğitim. Biz başlangıcından bu yana dünya çapında bir üniversite olmak için yola çıktık. Kurulduğundan bu yana Okan Üniversitesi, Türk yükseköğreniminde ilklerin öncüsü oldu. Her yıl üniversite olarak mutlaka yeni atılımlar yaparız. 2015-2016 Akademik Yılı'nda iki önemli atağımız var. 

Bunlardan biri sadece ABD'nin değil, tüm dünyanın cazibe merkezi olarak kabul...