25 / 04 / 2024

okan nihan buruk çifti

okan nihan buruk çifti

Nihan ve Okan Buruk, üç yıl önce taşındıkları ‘mutluluk yuvalarının’ kapısını Maison Française dergisine açtı. Çift, yaşadıkları eski köy evini ve Alaçatı’daki hayatı çok sevince, komşu binayı da satın alarak yaşam alanlarını genişletmiş.

Okan ile Nihan Buruk Urla'dan arsa aldı!

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı...

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

TOKİ Adana Buruk başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Buruk projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Okan Kurt Levent'ten ev arıyor!

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Okan Kurt'un evdeki tüm eşyalarını toplattı. Ünlü şarkıcı, yardımcılarının topladığı eşyaları daha sonra Okan Kurt'un baba evine yolladı.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Okan Kurt'tan haciz açıklaması!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler hacizle boğuşuyor. Konu ile ilgili olarak ise Kurt'tan açıklama geldi.

Okan Kurt'a haciz şoku!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketlerine ve gayrimenkullerine haciz konuldu. Martaş Lojistik ve bağlı şirketlerin araçları yanı sıra gruba ait gayrimenkuller üzerinde de çok sayıda icra kararı bulunuyor. 

Okan Bayülgen evinin kapılarını açtı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen evinin kapılarını sosyal medyada açtı. İşte Bayülgen'in o çok merak edilen evi...

Nihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Değirmenci, Abdurrahman Albayrak ve Sefer Değirmenci ortaklığında kuruldu.

TOKİ Adana Buruk'ta sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Adana Buruk'ta yer alan 283 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

okan nihan buruk çifti Haberi

okan nihan buruk çifti


Ege köy hayatının geleneksel izlerinin Provence stiline özgü detaylarla harmanlandığı dekorasyon ve evlerin orijinal ruh halinin korunduğu renovasyon, yetenekli ev sahibi Nihan Buruk’un imzasını taşıyor.


Üç yıl önce Alaçatı’ya gelip eski bir köy evi satın alan Buruk ailesi, geçtiğimiz yıl komşu bina satışa çıkınca hemen talip olmuşlar. 100 yıldır aynı avluya bakan bu iki komşu evi orijinal ruhlarını koruyup yenileyerek burada yepyeni bir yaşama başlamışlar.


“Ben eskinin ruhunu seviyorum” diyen Nihan Buruk, mekânı dekore ederken de geleneksel detayları, geçmişi ve Provence stilini düşünmüş. Üç kişilik ailenin ihtiyaçları eskinin içine, eskiye zarar vermeden adapte edilmiş.


ÇATIDA AÇIK HAVA SİNEMASI KEYFİ


Buruk ailesinin üç yıl önce taşındığı ev, mutfak ve üç yatak odasından oluşuyor. Geçen yıl alınıp eve eklenen yapıda ise ebeveyn yatak odası, çocuk...