19 / 04 / 2024

okan Turan kirası ne kadar

okan Turan kirası ne kadar

Arda Turan'ın 5.5 milyon dolara aldığı Bahçeköy’deki futbol sahası ve havuzlu evini de kiraya vereceği öğrenildi.

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Turan tarafından kuruldu.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Sütlüce çöken binanın sakinlerinden Arda Turan için suç duyurusu!

İstanbul Sütlüce'de yıkılan binanın sakinleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi Okan Turan tarafından 12 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arda Turan'dan kardeşine yalı jesti!

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Bayturan Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bayturan Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Okan Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Arda Turan aylık 21 bin avro kira ödeyecek!

41 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, aylığı 21 bin Euro olan ultra lüks bir daire kiraladı. Milli futbolcu bu evin kirasını kendi cebinden karşılıyor.

İşte Arda Turan'ın lüks evi!

41 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, aylığı 21 bin Euro olan ultra lüks bir daire kiraladı. Milli futbolcu bu evin kirasını kendi cebinden karşılıyor.

Arda Turan İspanya'da aylık 5 bin euroya villa kiraladı!

Çiçeği burnunda Barcelona'lı Arda Turan, aradığı evi sonunda buldu. Aylık kirası 5 bin euroluk iki katlı havuzlu evine yerleşen milli futbolcunun ilk misafiri ise sevgilisi Aslıhan Doğan oldu.

Mehmet Ergün Turan: 5.3 milyon konutun dönüşüme ihtiyacı var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "18 milyon konutun 5.3 milyonunun dönüşüme ihtiyacı var. Bunların 3 milyonu, 2023'e kadar 50 yaş ve üzerine çıkacak...

okan Turan kirası ne kadar Haberi

okan Turan kirası ne kadar

Arda Turan geçen haftalarda kardeşi Okan Turan için kiralamıştı. Ünlü futbolcu, aylık kirası 15 bin TL olan rumelihisarı sırtlarındaki evin 180 bin TL tutan yıllık oturma ücretini de peşin yatırdı. 


Şehrin göbeğinde ev


Arda Turan’ın tüm tücari işlerini takip eden ve “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde oynayan kardeşinin ulaşım sıkıntısı yaşamaması için şehrin göbeğinde ev tuttuğu gündeme gelmişti. 


Bahçeköy’deki  ev kiraya verilecek

Arda Turan’ın geçen yıllarda 5.5 milyon dolara satın aldığı Bahçeköy’deki futbol sahası ve havuzlu evini de kiraya vereceği...