28 / 03 / 2024

Okan Yıldırım alan adı

Okan Yıldırım alan adı

Hobi olarak başladığı alan adı yatırımcılığını profesyonel bir işe dönüştüren Okan Yıldırım, kısa sürede büyük yol kat etti. Yıldırım’ın ‘dijital emlak piyasası’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘alanadlari. com’ geçen yılı 690 bin TL gelirle kapattı.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle KDV'den muaf 7 depo satacak! 

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan yedi adet depoyu satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle 12 depo satacak!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı Bursa Yıldırım'da yer alan 12 adet depoyu 12 taksitle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bursa Yıldırım'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Okan Yıldırım alan adı Haberi

Okan Yıldırım alan adı


Hobi olarak başladığı alan adı yatırımcılığını profesyonel bir işe dönüştüren Okan Yıldırım, kısa sürede büyük yol kat etti. Yıldırım’ın ‘dijital emlak piyasası’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘alanadlari. com’ geçen yılı 690 bin TL gelirle kapattı. Site bu yılın ilk altı ayında ise 323 alan adının satışını tamamladı. 


2013’te 690 bin TL’ye 330 alan adı satan alanadları.com, 2014’e de hızlı başladı. Yılın ilk altı ayında 323 adet alan adının satışı gerçekleştirilirken, 50 bin TL’nin üzerinde 5 satışa imza atıldı. 


Sitenin öne çıkan yüksek tutarlı satışları bak.com (50 bin dolar), mekan.com (51 bin 500 dolar) elmas. com (50 bin dolar) kiralikaraba. com (75 bin TL) sozcu.com (27 bin dolar), reklam.net (40 bin TL) muhabbet.net (24 bin TL) yurtdisiturlari.com (20 bin TL) olarak sıralandı. 


Artık, alan...