26 / 04 / 2024

Okan Yıldırım kimdir

Okan Yıldırım kimdir

Hobi olarak başladığı alan adı yatırımcılığını profesyonel bir işe dönüştüren Okan Yıldırım, kısa sürede büyük yol kat etti. Yıldırım’ın ‘dijital emlak piyasası’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘alanadlari. com’ geçen yılı 690 bin TL gelirle kapattı.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Yıltic Yıldırım Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yıltic Yıldırım Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Okan Yıldırım tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 20 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yıldırım, Hollanda merkezli Liftinstuut Solutions B.V. şirketinde Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam ediyor.

Okan Yıldırım kimdir Haberi

Okan Yıldırım kimdir


Hobi olarak başladığı alan adı yatırımcılığını profesyonel bir işe dönüştüren Okan Yıldırım, kısa sürede büyük yol kat etti. Yıldırım’ın ‘dijital emlak piyasası’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘alanadlari. com’ geçen yılı 690 bin TL gelirle kapattı. Site bu yılın ilk altı ayında ise 323 alan adının satışını tamamladı. 


2013’te 690 bin TL’ye 330 alan adı satan alanadları.com, 2014’e de hızlı başladı. Yılın ilk altı ayında 323 adet alan adının satışı gerçekleştirilirken, 50 bin TL’nin üzerinde 5 satışa imza atıldı. 


Sitenin öne çıkan yüksek tutarlı satışları bak.com (50 bin dolar), mekan.com (51 bin 500 dolar) elmas. com (50 bin dolar) kiralikaraba. com (75 bin TL) sozcu.com (27 bin dolar), reklam.net (40 bin TL) muhabbet.net (24 bin TL) yurtdisiturlari.com (20 bin TL) olarak sıralandı. 


Artık, alan...