28 / 03 / 2024

okmeydanı kentsel dönüşüm projesi

okmeydanı kentsel dönüşüm projesi

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Okmeydanı’nın kaybedecek zamanı yok. Bizim hep birlikte elimizi taşın altına koyma konusunda irademizi netleştirmemiz lazım. El birliğiyle çocuklarımıza daha sağlam, daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir Okmeydanı’nı bırakmış olacağız” diye konuştu.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, startı verilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında 2950’nolu adada bulunan hak sahipleri bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlandıran Demircan, proje hakkında bilgiler verdi.

Okmeydanı'ndaki dönüşüm infografikle anlatıldı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi, infografik filimle anlatıldı.İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği proje için hazırlanan infografik, sosyal medyada büyük ilgi görüyor. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi Van Blokları’ndan başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap startı Van Blokları’ndan verildi. 2 milyon 300 bin metrekare yeni yapı yapacaklarını belirten Başkan Demircan, “Buranın yüzde 80'ini vatandaşa veriyoruz'' dedi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma vuruldu!

İstanbul Okmeydanı’nda uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm projesine start verildi. Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma dün gerçekleşen temel atma töreni ile vuruldu...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı başlıyor!

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. 

Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor!

2014 yılında tapu sorunu çözülmeye başlanan Okmeydanı'nda tapular verilmeye başlanınca bölge halkı 'dönüşüm ne olacak?' diye merakla beklemeye başladı. Nihayet Okmeydanı'nda beklenen dönüşüm başlıyor. 

Okmeydanı kentsel dönüşümüne yoğun ilgi!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili sorularını yanıtlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili hey şey en başta planladığımız gibi ilerliyor.” ifadesinde bulundu.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahiplerine verildi!

Türkiye'de ilk defa "Evde Tapu" dönemini başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra dün 11 tapuyu daha sahipleriyle buluşturdu.

Okmeydanı'nda dönüşüm kapsamında 6 bin tapu teslim edildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uzlaşmalar başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu sorununun çözülmesiyle birlikte, ikinci ve en önemli adım atıldı. Toplam 1 Milyon 650 bin metrekare alanı kapsayan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinde 1. Etap uzlaşmaları başladı

Okmeydanı kentsel dönüşümde 1. etap uzlaşmaları başladı!

Beyoğlu’nda tapusunu alan vatandaşlar, kentsel dönüşüme imza atmayı sürdürüyor. İlçede hak sahipleriyle uzlaşmalar, belediyeye ait Beyoğlu Dönüşüm A.Ş. firması aracılığıyla yürütülüyor.

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Okmeydanı Fetihtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Evler tahliye ediliyor mu?

İstanbul Okmeydanı’nda Beyoğlu Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün de çalışmalar nedeniyle vatandaşlar evlerini terk ederken, bazıları da memletlerine dönmek zorunda kalıyor. 

Okmeydanı Fetihtepe'de kentsel dönüşüm krizi: Sözleşme ve proje yok iddası!

İstanbul'un Okmeydanı ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde kriz yaşanıyor. Mahalleliler, sözleşmenin ve projenin olmadığını söylüyor...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

İBB, KİPTAŞ ve Beyoğlu Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında konutlar hak sahiplerine teslim edildi. 

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

okmeydanı kentsel dönüşüm projesi Haberi

okmeydanı kentsel dönüşüm projesi

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konutun anahtar teslimleri gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen anahtar teslim törenine katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, tören de önemli açıklamalar yaptı.


CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi

Anahtar teslim töreninde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde siyasi partilerle sivil toplum kuruluşlarına belediye meclislerinde seslendiğini kaydetti.

CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi de yapan Haydar Ali Yıldız, "Yapmak için uğraşıyorum, engel olan yarın bir gün deprem olduğunda, vebal altında kalacak. O vebalden kurtulmak için 3 yıldır mücadele veriyorum. Şimdi CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" diye konuştu.

Yaptığı açıklamada CHP'lilerin toplamda 15 dava açtığını...