18 / 04 / 2024

Okmeydanı tapu dağıtımı

Okmeydanı tapu dağıtımı

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 50 yıllık mülkiyet sorunu çözüme kavuşuyor. İşte, 10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi... 

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Ahmet Misbah Demircan: Tapuları dağıtarak ilerliyoruz!

Okmeydanı’nın yarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda faaliyet gösteren Alucra Doludere Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği’nin tapu törenine katıldı.

Okmeydanı'nda 18 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda işlemlerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan vatandaşların sevincine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tapu alanlar heyecanlı, henüz almayanlar ise merakla bekliyor,” dedi.

Okmeydanı'nda 10 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan on kişinin tapularını kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,vatandaşlarla tapu özçekimi yaptı.

Okmeydanı'nda 24 tapu daha sahibini buldu!

24 tapuyu daha hak sahiplerine kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ” Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz dönüşüm için hazırız. Önümüzdeki yıldan itibaren uzlaşma sürecini başlatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Beyoğlu’nda 23 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda 23 tapuyu daha hak sahiplerine evlerinde teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “En güzel heyecanları evlerde yaşıyoruz.Okmeydanı projesi gerçekten desteği çok yüksek bir projedir" dedi

Beyoğlu'nda 19 tapu daha sahibini buldu!

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Bakanı Ahmet Misbah Demircan, Facebook ve Periscope üzerinden yapılan canlı yayınla Kaptanpaşa mahallesinde 19 tapuyu daha hak sahipleriyle buluşturdu.

Okmeydanı'ndaki tapu sorunu 11 yılda çözüldü!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki asıl sorunun tapu olduğunu ve 11 yıl içinde bu sorunu çözdüklerini açıkladı.

Okmeydanı'nda hak sahipleri tapularını almaya devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Münire Şimşek’in oğlu, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir” dedi.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nda tapularının yüzde 20'sini verdik!

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si verildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda bir yılda tapuların yüzde 20’sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi...

Okmeydanı'nda 1481 kişi tapusunu aldı, 11 bin 661 kişi işlemlerini başlattı!

Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununun çözülmesinin ardından Okmeydanı sakinleri tapularını almak için belediyeye akın etti. Geçtiğimiz Şubat ayından bugüne 1481 kişi cebine tapusunu koydu. 11 bin 661 kişi ise evraklarını teslim ederek işlemlerini başla

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nda 50 yıllık bir hayali gerçekleştirdik!

Okmeydanı'nda 50 yıldır tapu hayaliyle yaşayan 25 bin vatandaşın rüyası gerçekleşti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Burası İstanbul'un en gözde semti olacak. Mecbur kalmadıkça evinizi satmayın" dedi...

Okmeydanı adım adım kentsel dönüşüme yaklaşıyor!

Okmeydanı adım adım kentsel dönüşüme yaklaşıyor. Ancak Sulukule ve Tarlabaşı örneklerini gören sakinler, kentsel dönüşüm neticesinde başlarına ne geleceğinden endişe ediyor. İkinci bir Sulukule ve Tarlabaşı olacağı ileri sürülüyor...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta tapu dağıtımına başlıyor.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış!

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış. Belediye malı arsaların bazı şahıs ve kooperatiflere usulsüz olarak tahsis edildiği iddia edilmiş. Belediye Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü hakkında soruşturma açılmış.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

AGCO, Türkiye'yi dağıtım üssü yapacak!

AGCO, 9 milyon dolar yatırımla Türkiye'de kuracağı tesisin temelini atarken, tesis tamamlandığında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika için şirketin ana depolama ve dağıtım merkezi olacak.

Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi!

TEDAŞ’tan elektrik dağıtımını borçlarıyla birlikte devralan özel dağıtım şirketleri, ödenmemiş tek abonenin borcundan dolayı isim soyadı benzerliği olan bütün abonelere haciz gönderiyor. Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi...

Okmeydanı tapu dağıtımı Haberi

Okmeydanı tapu dağıtımı

Okmeydanı’nın, 13 Haziran 2016 tarihinde Bakanlar Kurulu kararı ile 6306 sayılı kanun kapsamında riskli alan ilan edilmesi ile Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. 

Okmeydanı'nda riskli alan olarak ilan edilen bölge 123,5 hektar büyüklüğünde olarak yaklaşık 4 milyon 250 bin metrekare inşaat yapılacak. 2 milyon 850 bin metrekaresinin iskan edilmesi öngörülen inşaat alanının 1 milyon 750 bin metrekaresi hak sahiplerine dağıtılacak.  Peki, Okmeydanı'nda son durum ne? İşte,10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi...  

1-) Okmeydanı ne kadar alanı kapsıyor?

Okmeydanı toplam 200 hektar alan üzerine kurulu. Bu alanın 160 hektarı Beyoğlu ilçe sınırlarında bulunuyor.  Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Kulaksız, Piripaşa, Piyalepaşa mahaleleri Okmeydanı sınırları içerisinde bulunuyor. Okmeydanı Türkiye’deki birçok Anadolu şehrinden büyük bir nüfusa ev sahipliği yapıyor. 

2-) Okmeydanı'nda tapular ne zaman verilecek?

Bugün itibarıyla,...