19 / 04 / 2024

okmeydanı tapu sorunu

okmeydanı tapu sorunu

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Okmeydanı’nda tapu sorununun çözümü sonrasında kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yasa üzerinde çalışıldığını belirterek, “Okmeydanı’nda dönüşüm 24 bin haneyi ilgilendiriyor, 5 bin 585 bina var” dedi.

Okmeydanı'nda 11 tapu daha sahiplerine verildi!

Türkiye'de ilk defa "Evde Tapu" dönemini başlatan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra dün 11 tapuyu daha sahipleriyle buluşturdu.

Okmeydanı'nda 9 aileye daha tapuları verildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nın tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi’ndeki Yıldız apartmanına misafir olan Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti.

Okmeydanı'ndaki tapu sorunu 11 yılda çözüldü!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'ndaki asıl sorunun tapu olduğunu ve 11 yıl içinde bu sorunu çözdüklerini açıkladı.

Okmeydanı'nda 20 kişi daha tapusunu aldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra işlemlerini tamamlayan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Düzenlenen tapu töreninde 20 kişiye daha tapusunu verdi.

Okmeydanı'nda 20 kişiye daha tapuları verildi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra işlemlerini tamamlayan hak sahiplerine tapularını veriyor. Beyoğlu Belediyesinde düzenlenen tapu töreninde 20 kişiye daha tapusunu verdi.

Okmeydanı'nda hak sahipleri tapularını almaya devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Münire Şimşek’in oğlu, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir” dedi.

Okmeydanı’nda 15 ayda 5 bine yakın tapu verildi!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor.Bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde şu ana kadar bölgede bulunan 21 bin malikten 5 bine yakın kişiye tapusu teslim edildi...

Okmeydanı'nda 100 kişiye daha tapu verilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Cumartesi günü Okmeydanı Okçular Tekkesinde düzenlenecek tören ile 100 kişi daha Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın elinden tapularına kavuşacak.

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si verildi!

Okmeydanı tapularının yüzde 20'si verildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda bir yılda tapuların yüzde 20’sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Okmeydanı tapu başvurusu için gerekli evraklar hangileridir?

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı'nda tapu başvurusu için gereken evrakları www.vatandasinokmeydani.com sitesinde açıkladı. İşte tapu başvurusu için gereken evraklar listesi ve başvuru için dilekçe örneği...

Okmeydanı tapu sorunu nasıl çözülecek?

Okmeydanı'nın tapu sorunu nasıl çözülecek? Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında tapu soruları ve cevapları neler? Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı sakinlerinin tapu sorularını www.vatandasinokmeydani.com sitesinde böyle yanıtlıyor...

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı henüz riskli bölge değil!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, "Belediye Meclisi, kentsel dönüşümü başlatma yönünde irade kararı verdi. Burası riskli bölge ilan edilmiş değil" dedi...

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Aksaray'daki tapu sorunu meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray'ın Bahçesaray ve Kırımlı Mahallelerinde yaşanan tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

İzmir Sarnıç'ta tapu sorunu ortadan kalktı!

Gaziemir Sarnıç’taki araziler için rayiç bedel tespiti gerçekleşti. Buna göre; arazilerin metrekare birim fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasında olacak.

Pendik Çınardere Mahallesi'nin imar sorunları çözüme kavuşuyor!

Çınardere Mahallesi Keltepe Mevkii'nde 40 senedir devam eden tapu sorunu ortadan kalkıyor. 

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Şehit ailesinin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sivas'ta satın aldığı evin tapusunu müteahhit ile yaşadığı sorun nedeniyle alamayan şehit ailesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yardımıyla tapusuna kavuştu. 

okmeydanı tapu sorunu Haberi

okmeydanı tapu sorunu

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldi. Fatih Sultan Mehmet Caddesinde yeni faaliyete geçen bir firmanın açılışında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, “Okmeydanı’nda tapu sorununun çözülmesi ve Fatih Sultan Caddesi’nde yaptığımız düzenleme çalışmaları ile bu cadde de tıpkı İstiklal Caddesi gibi hareketini ve bereketini buldu.” dedi.

50 yıllık tapu sorunu çözülen Okmeydanı’nda her geçen gün yeni bir işletme açılıyor. Beşler Sucuk yeni şubesini Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak açılış kurdelesini kesti.

OKMEYDANI’NIN GELECEĞİNE HERKES İNANIYOR

Başkan Demircan açılışta yaptığı konuşmasında, Okmeydanı’nda yeni bir heyecan ve yeni bir güzelliğin olduğunu belirterek, “Okmeydanı’nda tapu sorununun çözülmesi ve Fatih Sultan Caddesi’nde yaptığımız düzenleme çalışmaları ile bu...