29 / 03 / 2024

Olimpa Park Plus Evleri nerede

Olimpa Park Plus Evleri nerede

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul 'un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı.

Olimpa Park Plus Evleri satış ofisi

Konut fiyatlarının 525 bin TL'den başlangıç gösterdiği Olimpa Park Plus Evleri satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 488 23 61. Fuzul Grup imzasıyla inşa edilen proje, 124 adet daireden meydana geliyor...

Demirli Park Plus Sahrayıcedit fiyatları!

Demirli Park Plus Sahrayıcedit fiyatları 2+1'lerde 875 bin TL'den başlıyor. Demirli Park Plus projesinde teslimler 2018'de yapılıyor...

Park Residences Cadde’ye yoğun ilgi!

Üst düzey şirket yöneticilerinin veya A ve A Plus müşteri portföyünün tüm taleplerini cevap verebilecek, Göztepe Park Residences Cadde’ye ilgi artmaya başladı.

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

EMS 211 Plus'ta lansman fırsatı!

211 Park’ın 2. etabı olan EMS 211 Plus’ta daireler Aralık’ta teslim edilecek. EMS 211 Plus'ta daireler lansmana özel fiyatlarla satılıyor.

Olimpa Park Plus'ta takas kampanyası başladı!

Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için takas kampanyası başladı.

Fuzul Yapı'dan tarihi takas kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı projelerle adından sıkça söz ettiren Fuzul Yapı’nın konut projesi Olimpa Park Plus’ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için Tarihi Takas Kampanyası başladı.

Olimpa Park Plus'ta Ramazan kampanyası!

Olimpa Park Plus' ta Fuzul Yapı güvencesiyle sadece 20 adetle sınırlı 3+1 fiyatına 4+1 daireler, ramazan ayına özel kampanya ile yeni sahiplerini bekliyor.

Demirlipark Plus’da lansman öncesi ön satışlar başlıyor!

Demirli Yapı, yeni projesi Demirlipark Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor. Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus sizlere bir evden daha fazlasını, şehrin ortasında yazlık tadında bir yaşam kompleksi sunuyor.

Olimpa Park Plus'ta teslimler bu ay yapılacak!

Fuzul Yapı, Başakşehir'deki Olimpa Park'ın ikinci etabı olan Olimpa Park Plus'ı teslim ediyor. Projede 60 ay sıfır faiz veya yüzde 0.69 oranında kredi imkanıyla ödemeler yapılabiliyor.

Olimpa Park Plus'ta yüzde 50 peşinde 60 ay faizsiz vade imkanı!

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Olimpa Park Plus'ta yüzde 40 peşinde 48 ay 0 faizle!

Başakşehir’de inşa edilen proje, her geçen gün değer kazanmayı sürdürüyor. 15 ve 16 katlı bloktan oluşan projede yer alan 124 dairenin büyüklükleri 134 m2-199 m2 arasında değişirken, 3+1, 4+1 daire seçenekleri de bulunuyor.

Olimpa Park Plus Mayıs'ta teslim!

Olimpa Park Plus’tan ev sahibi olmak isteyenler, satış ofisini ziyaret ederek bütçelerine göre düzenlenen ödeme koşullarıyla diğer seçenekleri de değerlendirebilecek.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus'ta 685 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Olimpa Park Plus Evleri nerede Haberi

Olimpa Park Plus Evleri nerede

Toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde yayılan projede daire alanları minimum 135 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje Fuzul Grup imzasıyla yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede fitness, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, kapalı otopark gibi donatıları bulunuyor. 


Olimpa Park Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alan projede daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor.


Telefon: 0212 488 23 61

Web adresi: http://www.olimpapark.com/

Tülay...