19 / 04 / 2024

olimpiyat oyuncularının kullanacağı minibarları hangi şirket üretiyor

olimpiyat oyuncularının kullanacağı minibarları hangi şirket üretiyor

İnci Holding grup şirketlerinden ISM Minibar’ın ürettiği minibarlar, 7-23 Şubat 2014 tarihinde Rusya’nın Soçi şehrinde düzenlenecek 22. Kış Olimpiyatları'nda kullanılıyor. ISM Minibar, yeni nesil Peltier minibarı sporcuların kullanımına sundu...

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Steam’de karnaval başladı! Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz

Dijital oyun platformu Steam, oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Next Fest etkinliğine başladığını duyurdu. Yüzlerce oyunu ücretsiz şekilde  bu etkinlik kapsamında deneyebilirsiniz. İşte detaylar.

Meşhur korku oyunu da zam furyasından etkilendi! 

Son zamanlar gelen zam furyasından oyun camiası da etkilendi. Global olarak popülaritesini arttıran Friday the 13th: The Game fiyatı kısa süre önce zamlandı. Oyuncuların merak ettiği fiyat listesi haberimizde.

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Insomniac Games aracılığı ile geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation Showcases etkinliğinde bir oynanış videosu ile heyecan oluşturdu. Bugün ise oyunun Türkiye satış fiyatı tespit edildi. İşte Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı.

Epic Games oyuncuları sevinçten havaya uçuracak! Bu oyun serisi bedava oldu

Oyuncuların vazgeçilmez platformu Epic Games bedava oyun dağıtarak oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Bu hafta içinde hangi oyunları bedavadan vereceğini duyuran platforma ilgi çoğaldı. Bir oyun serisini komple ücretsiz vereceğini duyuran platformun vereceği oyun merak ediliyor. İşte detaylar.

Steam’den oyun canavarlarına müjde! Bu özellik çok hoşunuza gidecek

Steam'de oyuncuların merakla beklediği özellik geldi. Fiyat takibi konusunda yeni sunulan hizmet herkes tarafından çok sevildi. Buna göre artık oyunların son 30 günlük fiyatı listelenecek.

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Tam gün kullanacağınız batarya bir saatte dolacak! Merakla beklenen''OnePlus Pad'' fiyatı belli oldu

Tüm dünyanın merakla beklediği OnePlus Pad modelinin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Amiral gemisi ürün özellikleri ile adeta meraklılarını büyülerken asıl merak edilen ise fiyatı oldu. İşte tabletinizin ekranını yansıtma özelliği de getirilen cihazın fiyatı.

Epic Games`in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu!

​​​​​​​Her hafta yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuların yüzünü güldüren Epic Games'ten bu hafta bomba oyun geliyor.

iPhone 15 USB-C Bağlantı Noktası Sınırlı Aksesuarları Destekleyecek

Geçen yıl AB parlamentosu, AB limiti içinde piyasaya sürülen her cep telefonunun USB Type-C şarj bağlantı noktasını kullanacağını söyleyen bir yasa çıkardı.  Bu nedenle, AB yasalarına uygun olarak Apple, bir USB-C bağlantı noktası eklemeyi planlıyor.

Oyuncuların ilk tercihi Oppo A55, Carrefoursa'da! 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa, Oppo’nun favorisi telefonu Oppo A55’i indirimle satışa çıkardı. İşte 23 Aralık 2022 Oppo A55 fiyat listesi ve özellikleri...

Oyuncuların bir numarası Oppo A55 A101'de satışa çıktı! 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101'den oyuncuları sevindirecek bir haber var! A101, Oppo A55'i satışa çıkardı. İşte Oppo A55 özellikleri ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bakan Kirişci'den un fiyatı açıklaması! Un fiyatları zamlanacak mı? İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Ekmek 7,50 TL olacak iddialarından sonra Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Kirişçi un fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişci, fırıncının kullanacağı unun TMO tarafından sübvanse edildiğini ve üreticilere ödenen tutarın 2.950 TL altında fırıncılara verildiğini bildirdi.

olimpiyat oyuncularının kullanacağı minibarları hangi şirket üretiyor Haberi

olimpiyat oyuncularının kullanacağı minibarları hangi şirket üretiyor


İnci Holding grup şirketlerinden ISM Minibar’ın ürettiği minibarlar, 7-23 Şubat 2014 tarihinde Rusya’nın Soçi şehrinde düzenlenecek 22. Kış Olimpiyatları'nda kullanılıyor. ISM Minibar, yeni nesil Peltier minibarı sporcuların kullanımına sundu. 


Olimpiyat Köyü'nde sporcuların konaklayacağı odalarda kullanılacak yeni nesil Peltier minibarların düşük enerji tüketimi ve sıfır desibel ses seviyesi özellikleri bulunuyor. ISM Minibar’ın yeni nesil Peltier minibarının bir diğer özelliği minibarlar içinde en düşük enerji tüketimine sahip olması.


'Rusya'da her yıl biraz daha büyüyoruz'


22. Kış Olimpiyatları projesinin 2013 yılının en önemli projesi olduğunun altını çizen ISM Minibar Genel Müdürü Niyazi Şencan, '2008 yılında yeniden yapılanmaya gittiğimiz Rusya pazarında vermiş olduğumuz kararın pozitif sonuçlarını izliyor olmak bizler için gurur verici. Rusya’da her yıl biraz daha büyüyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm ISM Minibar ekibini...