27 / 04 / 2024

Olivia Wilde-Jason Sudeikis evi nerede

Olivia Wilde-Jason Sudeikis evi nerede

Olivia Wilde-Jason Sudeikis çifti, Los Angeles’tan malikane satın aldı. Malikane üç yıl önce İspanyol stiliyle yenilenmişti.

ŞOK'ta Olivia 9 parça kahvaltı takımı, derin tencere ve 5 parça servis seti 399TL'ye düştü! ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market 22-28 Kasım tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda A'dan Z'ye pek çok ürün indirime girdi. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Altcoinlerde ralli fırsatı! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Popüler yatırımcı ve analist Jason Pizzino son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarına dair olası senaryoyu paylaştı. Peki altcoinler yükselecek mi? İşte olası senaryo...

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Jason Guo ve Jıandıng Vang tarafından kuruldu.

Olivia Wilde sevgilisinin evine taşındı!

Gösteri dünyasında 2021 yılının ilk "bomba aşkının" kahramanları artık aynı evde yaşıyor.

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Jason Statham ve Rosie Huntinton Whiteley Malibuda'daki evlerini satıyor!

Hollywood'un ünlü çifti Jason Statham ile Rosie Huntinton Whiteley, Malibuda'daki yazlık evlerini 19.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Olivia Wilde-Jason Sudeikis Los Angeles'tan ev aldı!

Olivia Wilde-Jason Sudeikis çifti, Los Angeles’tan malikane satın aldı. Malikane üç yıl önce İspanyol stiliyle yenilenmişti.

ABD'li model Olivia Culpo ev arıyor!

Los Angels'ta görüntülenen ABD'li model Olivia Culpo, ev arayışlarına devam ediyor.

Bros Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bros Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Ruti Süsar, Nahman Süsar, Robeer Jason Süsar, Leyla Renee Süsar ve Can Kemal Süsar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Olivia Gayrimenkul Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivia Gayrimenkul Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kırmızı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Reşneli Niyazi Sokak'ta kuruldu.

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Jason Linden Tahincioğlu ve Veysel Oktay Gökyıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Jason Statham'ın Hollywood'daki lüks malikanesi!

İngiliz aksiyon, dövüş filmi oyuncusu ve eski bir dalgıç olan Jason Statham, Hollywood'da bu malikanede yaşıyor. İngiliz model Rosie Huntington ile birlikteliği devam eden Jason Statham'ın lüks evinin değeri 11,500,000 dolar...

Olivia Residence Village satışları Eskidji Gayrimenkul tarafından yapılıyor!

8. Foça Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali yarışmasında “Foça En Güzel Site Yarışması” 1.si Seçilen www.oliviavillage.com projesinin satışı, Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş tarafından gerçekleştiriliyor...

Olivia Wilde-Jason Sudeikis evi nerede Haberi

Olivia Wilde-Jason Sudeikis evi nerede

Olivia Wilde ve Jason Sudeikis, Los Angeles’tan malikane satın aldılar. Ünlü çift üç katlı malikane için 3.5 milyon dolar ödedi. 

Milliyet'te yer alan habere göre, malikane 1928 yılında inşa edilmişti. Ayrıca, malikane üç yıl önce de İspanyol stili ile yenilenmişti. Üç katlı malikanede, dört yatak odası, dört banyo, misafir odası, mutfak ve havuz bulunuyor.