23 / 04 / 2024

Omar Nassif

Omar Nassif

Nesco İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mutassem Nassif, Omar Nassif, Mohamad Nasif, Abdullah Nasif tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Nutellaty Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nutellaty Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Omar Habashtürk tarafından kuruldu.

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhaj HAsan tarafından kuruldu.

Brandaran Omari Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brandaran Omari Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahıd Omarı tarafından kuruldu.

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbid Turizm Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Omar A.A Al-M. tarafından kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Omar Y.A. tarafından kuruldu.

Tumodo Seyahat Teknolojileri Limited Şirketi Kuruldu!

Tumodo Seyahat Teknolojileri Limited Şirketi Şişli’de Omar Rokıa ve Rateb Agha ortaklığında tarafından kuruldu.

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da Omar Almousallı tarafından kuruldu.

Lama Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lama Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’da Lama Ali Albalkhı ve Malak Omar Altawel ortaklığında kuruldu!

Omar Nassif Haberi

Omar Nassif

Nesco İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mutassem Nassif, Omar Nassif, Mohamad Nasif, Abdullah Nasif tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Nesco İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...