26 / 04 / 2024

Ömer Bayram İnşaat

Ömer Bayram İnşaat

40 yıldır inşaat sektöründe aktif olarak rol alan Ömer Bayram İnşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan 2017 yılından umutlu olduklarını söyledi.

Ömer Bayram İnşaat'tan Adana'da 2 yeni proje!

Daima yenilikçi ve yaratı çözümler üreten Adana'nın köklü inşaat firmalarından Ömer Bayram İnşaat çok kısa bir zaman içerisinde Ömer Bayram Plus ve Aycan Sitesi'nin temellerini atacak.

Ömer Bayram İnşaat 5 binin üzerinde konut üretti!

Ömer Bayram İnşaat'ın, 5 binin üzerinde konut ve işyeri projesini geride bıraktığını söyleyen firmanın satış müdürü Yusuf Tap, "Bölgeye nitelikli ve kaliteli yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.

Adana Göksu Evleri, 18 ayda tamamlanacak

Ömer Bayram İnşaat'ın hayata geçirdiği Göksu Evleri, 2 blokta 30 konuttan meydana geliyor

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Bayramın son günü Dolar ne kadar? İşte Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları...

​​​​​​​Dolar kuru temmuzun ilk gününde birçok yatırımcı tarafından araştırılıyor. Canlı döviz kuru dün ufak çaplı bir geri çekilme meydana gelmişti. Fakat bayramın gününde grafik tekrar yukarı döndü. Peki, 1 Temmuz 2023’te Dolar, Euro, Sterlin kuru kaç TL? İşte detaylar...

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bayram havası var! Demir fiyatları resmen çakıldı! 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından demire bugün tekrar indirim geldi. 16,050 TL olan İstanbul ince demir fiyatı 15,950 TL oldu. İnşaat sektöründe bugün bayram havası var. İşte 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Ömer Bayram İnşaat Haberi

Ömer Bayram İnşaat


Ömer Bayram İnşaat bugün kadar 1 milyon metrekareyi aşan yaşam alanları üretti. Ömer Bayram İnşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan 2017 yılından umutlu olduklarını ifade etti.


Ömer Bayram İnşaat 40 yıldır inşaat sektöründe aktif olarak rol alıyor.Halit Erdoğan, "Ekonominin lokomotofi olan inşaat sektörünün çalışması demek, inşaata bağlı 200 kadar sektörün de çalışması demek" dedi. 


Ömer Bayram İnşaat Residence Diva, Neva Villaları, zen Bahçe konutları, Eren Suit, Ömer Bayram Plus, Aycan Sitesi, İşlek Life, Önder Apartmanı ve Gönül Çelik Apartmanı projeleri ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. 



Hürriyet Çukurova...