23 / 04 / 2024

Ömer Faruk Kavurmacı kimdir

Ömer Faruk Kavurmacı kimdir

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Ömer Faruk Kavurmacı 10 Mayıs 2017'de tahliye edilmiş!

İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin 10 Mayıs 2017 tarihinde Ömer Faruk Kavurmacı’yı tahliye ettiği ortaya çıktı. Savcı Ercan Devrim her iki dosyada da ‘serbest bırakma’ kararına itiraz etmiş.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısına çıktı!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 20'si tutuklu 86 sanığın yargılandığı davada, tutuksuz sanıkların savunmaları alındı.

Ömer Faruk Kavurmacı savunmasını yaptı!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik kapatılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu ve  üye şirketlerine yönelik 21'i tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın 9. duruşması bugün başladı. 

İşte Ömer Faruk Kavurmacı'nın savunması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ifade verdi. İşte Kavurmacı kendini böyle savundu...

Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısında!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan aralarında Ömer Faruk Kavurmacı'nın da yer aldığı 86 sanığın yargılanması başladı.

Kadir Topbaş'ın istifasının Ömer Faruk Kavurmacı'yla ilgisi var mı?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan bugün köşesinde yer verdiği yazısında İBB eski başkanı Kadir Topbaş'a gönderme yaptı. Hakan yazısında, Topbaş'ın istifa kararıyla ilgili "Konunun FETÖ'den içeri düşüp çıkan damadınla bir ilgisi var mı?" ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması üzerine gözaltına alınan Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı.

Ömer Faruk Kavurmacı adliyeye sevk edildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması üzerine gözaltına alınan Ömer Faruk Kavurmacı adliyeye sevk edildi.

Ömer Faruk Kavurmacı yeniden gözaltına alındı!

Bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden gözaltına alındı..

Devlet Bahçeli'den Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin açıklama yaptı.

Ömer Faruk Kavurmacı için tutuklama talebi!

TUSKON ve üye şirketlerine yönelik “FETÖ/PDY” soruşturmasının tamamlanmasının ardından önce tutuklanan ve ardından sağlık nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı için tekrar tutuklama talebi geldi.

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın 15 yıl hapsi istendi!

Fetullah Gülen ve 35’i tutuklu 85 iş adamı hakkında iddianame hazırlandı. İş adamları arasında Ömer Faruk Kavurmacı da bulunuyor.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın duruşması bugün!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Ömer Faruk Kavurmacı kimdir Haberi

Ömer Faruk Kavurmacı kimdir

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları karşısındaki salonda gerçekleştirilen duruşmada, tanıkların dinlenilmesinden sonra dosyaya gelen evrak okundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere gröe Mahkeme Başkanı Ömer Yıldırım, celse arasında sanık Ömer Faruk Kavurmacı'nın sağlık sorunlarıyla ilgili tahliye talebinde bulunduğunu, diğer sanıkların da adli kontrol tedbirleri uygulanarak tahliye talep ettiklerini belirtti.

Cumhuriyet savcısı, gelmeyen yazıların akibetlerinin sorulmasını, firari sanıkların yakalanmasının beklenmesini, 9 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamını talep etti. Sanıkların avukatları da müvekkillerinin tahliye edilmesini istedi.

Taleplerle ilgili söz verilen tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı, şimdiye kadar tutukluluğunu gerektirecek hiçbir durum olmadığını, bu durumun da video kayıtları, noterden istifa belgesi, çocuklarını ilişkili okuldan alarak başka bir okula nakletme belgeleri, seçim çalışmalarındaki fotoğraflar, gizli tanığın lehine olan ifadeleri, çalışanlarının beyanlarıyla belli...