29 / 03 / 2024

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awardstan ödül aldı mı

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awardstan ödül aldı mı

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

TML İnşaat'ın acı günü! Ömer Vedat Hendekli vefat etti!

TML İnşaat Proje Müdürü, Ömer Vedat Hendekli hayatını kaybetti.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awardstan ödül aldı mı Haberi

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awardstan ödül aldı mı

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti. Bursa’nın yükselen değeri Balat’ta yer alan Adress Balat merkezi konumu ve kolay ulaşım imkanları ile öne çıkıyor. İnşaatı tamamlanan projede; havuz, açık-kapalı spor salonları, sauna, dinlenme ve oyun alanları yer alıyor. 


Bursa Bademli’de yükselen Moda Bademli ile eski sıcak mahalle hayatını canlandırdıklarını söyleyen şirket yetkilier, “Doğal çevrenin tamamen korunduğu projede apartmanlar ve villalar beraber yer alıyor. Merkezi konumu, sosyal imkanları ve büyüklüğü düşünüldüğünde bir benzerinin inşası mümkün olmayan Moda Bademli, ayrıcalıklı bir yaşam arzu edenlere hitap ediyor” dedi. Proje sahibi Ömer Kumova Moda Bademli şu şekilde özetliyor: Mısır medeniyeti denince piramitleri,...