20 / 04 / 2024

Ömer Sadıkoğlu kimdir

Ömer Sadıkoğlu kimdir

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hidayet Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birol Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Emin Hitay Sadıkoğlu Yalısı'nı 35 milyon dolara sattı!

İddaa'nın yaratıcısı olan ve 2005'te İddaa'yı 80 milyon dolara Yunanlı ortağına satan Emin Hitay, 13 yıl oturduğu Sadıkoğlu Yalısı'nı tam 35 milyon dolara satmış..

Ömer Sadıkoğlu kimdir Haberi

Ömer Sadıkoğlu kimdir

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Ömer Sadıkoğlu Trabzon Of doğumlu. Ömer Sadıkoğlu, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanıdır. Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sadıkoğlu'nun kardeşidir.


Ömer Sadıkoğlu 1956 yılında İstanbul'da Türkiye'nin en büyük inşaat TİMLO'nun Ataköy ve Zincirlikuyu semtlerindeki toplu konut inşaatlarında kalfa olarak 1960 yılına kadar çalışmış, mesleki ve teknik deneyimini artırdıktan sonra İstanbul'un Kadıköy ile Bostancı semtleri arasında kat karşılığı sözleşmesi ile günümüze kadar 200 adet blok (takriben 3 bin dairelik) inşaatların yapımını kardeşleri Nurettin ve Mehmet Sadıkoğlu ile beraber üstlenmiş, o günün mimari görüş ve teknik şartlarına uygun yapıtları yaparak ve söz verdikleri tarihlerde de daireleri mal sahiplerine teslim ederek ün kazanmış ve Kadıköyün en güvenilen ve en saygın inşaat yapan kişisi olmuştur.


1985 yılından...