24 / 04 / 2024

ömerli gökkuşağı konutları

ömerli gökkuşağı konutları

ÖMERLİ Barajı'nın "Uzak Su Koruma Havzası"na yapıldığı gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından bir kısmı yıkılan Gökkuşağı Evleri'nde, kiriş ve kolonlar tamir ediliyor.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Gökorman Ümraniye Konutları fiyat bilgisi!

Gökorman Ümraniye Konutları fiyat bilgisine göre projede daire fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor...

Güzelyurt Sosyal Konutları'nda 222 konut satışta!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 'Güzelyurt Sosyal Konutları'nın 222'si tamamlanarak ihale usulüyle satışa sundu.

Zehnder Vitalo Radyatör ile gökkuşağının renklerini banyonuzda!

Zehnder Vitalo Radyatör ile minimalist bir dokunuş yapın ve gökkuşağının renklerini banyonuza taşıyın!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

Giresun Güce TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

Giresun Güce TOKİ Konutları başvuru tarihleri 22 Ağustos'ta başlıyor. Projede fiyatlar 83 bin 337 TL'den başlıyor.

Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu!

Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 83 bin 337 TL'den başlıyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Bahçelievler'de 100 bin TL sermayeyle Umut Işık tarafından kuruldu...

Gökkuşağı Bizim Evler 6 ev fiyatları!

Gökkuşağı Bizim Evler 6 ev fiyatları 461 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 1.207 konutluk Bizim Evler 6 Ispartakule projesinde 30 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

ömerli gökkuşağı konutları Haberi

ömerli gökkuşağı konutları

Çolakoğlu İnşaat'ın yaptığı Gökkuşağı Konutları Pazarlama Müdürü Uğur Seven, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Yenidoğan Belediyesi arasında "Ağabey-kardeş" kavgasının faturasının müteahhitlere kesildiğini ve alınan yıkım kararlarının arkasında 500 milyon dolarlık rant kavgasının olduğunu ileri sürdü. Seven, bölgede en büyük müteahhitin devlet yani TOKİ olduğunu söyledi. İstanbul'un en büyük müteahhitinin KİPTAŞ olduğunu belirten Seven, "Büyük ağabeyle küçük kardeş kavga etti. Faturası bize çıktı. Bundan sonra büyük ağabeyler istedikleri gibi oynayacaklar" dedi. Yenidoğan'daki uygulamaları nedeniyle başlatılan soruşturma sonuçlanıncaya kadar açığa alınan Hakan Örüng'ün yerine vekaleten getirilen AKP'li Meclis Üyesi Hilmi Kaplan, beldedeki inşaatlarla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Yenidoğan'da yıkım kararı bulunan 18 inşaat firması mahkemeden, yürütmeyi durdurma kararı aldı.


FATMA...