26 / 04 / 2024

OMM Odun Pazarı Modern Müze

OMM Odun Pazarı Modern Müze

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalar başladı!

Yozgat Belediyesi Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalara başlandı. Belediye Başkanı Kazım Arslan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çekmeköy pazarı 15 bin metrekare kapalı alan üzerinde kuruluyor!

Çekmeköy'de kaldırılan pazar alanının yerine kapalı lüks pazar kurulacak. Pazarın içerisinde ATM, çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunacak...

Beşiktaş Kadınlar Pazarı dün gece yıkıldı!

Beşiktaş Ortaköy’de bulunan ve ’Entel Pazarı’ olarak da bilinen Kadınlar Pazarı dün gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından yıkıldı

Ortaköy El Sanatları Pazarı yıkılıyor!

Ortaköy Meydanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin zabıta ekiplerince ''El Sanatları Pazarı''nın yıkılmasına esnaf tepki gösterdi.

Varyap Meridian son fırsatları Pazar günü brunch'ta açıklayacak!

Varyap Meridian projesi son fırsatları açıklamak için Pazar günü satış galerisinde brunch düzenleyecek

Açık ve kapalı otoparklar pazar yeri olarak da kullanılabilecek!

Büyük kentlerdeki belediyelere ait açık ve kapalı otoparklar pazar yeri olarak da kullanılabilecek

Valentino seramik ile Türkiye pazarına girdi!

İtalyan moda firmalarından Valentino, seramik grubuyla Türkiye pazarına giriş yaptı...

Avi Alkaş Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporunu açıkladı!

Jones Lang LaSalle tarafından hazırlanan “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporu, Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Elif İzgi Topbaş’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda açıklandı.

Ajinomoto, Türk Pazarına giriş yaptı!

Dünyanın gıda ve baharat devi, Japonya'nın 1 numaralı gıda firması Ajinomoto Türkiye pazarına giriş yaptı

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu açıklanacak!

Jones Lang LaSalle’in hazırladığı, Türkiye’de perakende, ofis, lojistik ve otel sektörünün değerlendirileceği “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporu, Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş tarafından açıklanacak...

OMM Odun Pazarı Modern Müze Haberi

OMM Odun Pazarı Modern Müze

Kengo Kuma, sadece Japonya'da değil, Türkiye'nin de gündemin de yer aldı. Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müze'nin de mimarı oluyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Odun Pazarı Modern Müze'nin resmi alışı 7 Eylül olarak açıklandı. 

Haldun Dostoğlu küratörlüğünde gerçekleşecek ilk sergide Bedri Rahmi Eyüboğlu, Canan Tolon, Erol Akyavaş, İlhan Koman, Ramazan Bayrakoğlu, Sinan Demitaş ve Tayfun Erdoğmuş gibi 1950'lerden günümüze çağdaş Türk sanatının önemli temsilcilerinin eserlerinin de yer aldığı Erol Tabanca Koleksiyo'ndan özel bir seçki sunulacak.

Ayrıca bambu ustası Tanabe Chikuunsai İV'ün müzeyye özel ürettiği enstalasyon çalışması da ilk kez izleyicilere...