07 / 12 / 2025

OMSİAD toplantısı

OMSİAD toplantısı

Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği ( OMSİAD ) Olağan Genel Kurulu ’nda Ercan Ata oy birliği ile yeniden başkanlığa getirildi.

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

İmarla ilgili adımlar süratle atılacak!

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, "İmar noktasındaki çirkin yapılarla ilgili adımlar süratle atılacak" dedi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı yapıldı!

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun, doğu-batı aksında Avrupa ile Asya arasında taşıma koridorlarının kesintisiz hale getirilmesi adına çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 

Seba Flats basın toplantısı 16 Şubat'ta!

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı!

BUMİAD 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurul'da güven tazeleyen M. Orhan Efe yeniden BUMİAD Başkanlığına seçildi.

Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısı yapıldı!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısını bu hafta İdris Balkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

OMSİAD toplantısı Haberi

OMSİAD toplantısı

Taksim Elmadağ’daki OMSİAD Genel Merkezi’nde düzenlenen 9. Olağan Genel Kurulu toplantısı üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.



Genel Kurul Toplantısında eski dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun ibraları sonrası yapılan yeni dönem Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerinin seçimleri sonucu, ERSA Mobilya Genel Müdürü Ercan Ata üçüncü kez OMSİAD Genel Başkanı olarak seçildi.

Aynı zamanda TOBB Sektör Meclis Başkan Yardımcısı ve ASO Meclis Üyesi de olan Ercan Ata, önceki dönemlerde olduğu gibi 2015-2018 döneminde de ofis mobilya sektörüne değer katacak projelere imza atacaklarını ifade etti.



Ata, “Ofis mobilyası sektörünü daha ileri taşımak için çıktığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz.  Üçüncü kez teslim aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için yeni dönemde de özveriyle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu yolda tüm üyelerimizin de...