29 / 03 / 2024

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. OMÜ Kurupelit Kampüsü’nde bulunan hastane 7 katlı ve 120 yatak kapasiteli olacak. Kanserle ilgili tanı ve tedavilerin yapılacağı hastanenin 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalimdi’ dediği şehir hastanelerinden biri daha hizmete açıldı. Konya Şehir Hastanesi’nin 838 yataklı birinci etabında hasta kabulüne başlandı. 

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin yüzde 26'sı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve iş adamı Celal Sönmez ile yapımı devam eden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, hastaneyle ilgili bilgi aldı.

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

CBÜ Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı!

Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de hayata geçirilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı.

Malatya Onkoloji Hastanesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Onkoloji Hastanesi'nin temeli Temmuz ayında temeli atılacak. Hastanede bin 250 yatak yer alacak.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor. Hastane büyesinde 250 yataklı genel hastane, 250 yataklı onkoloji hastanesi ve 250 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacak.

Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?

Artvin ilinde sahil şeridinde onkoloji hastanesi açılmasına yönelik talepleri CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan "Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?" diye sordu..

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek Haberi

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek

OMÜ Onkoloji Hastanesi inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi veren OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, “Üniversite hastanemize ihtiyaçlar doğrultusunda ikinci bir bina daha yapıyoruz. Bu da Onkoloji Hastanesi olacak. 2014 yılında başladığımız bu hastaneyi 2016 yılında bitirmeyi planlıyoruz. Hastane, 40 yataklı kemoterapi ünitesiyle birlikte radyoloji, onkoloji ve hematoloji bölümleri olacak şekilde erişkin kemik iliği transplantasyon ünitesini içeren 120 yatak ve 7 kattan oluşacak. Hastanenin açılmasıyla birlikte ilk defa erişkin kemik iliği nakli uygulamasına başlanacaktır. Daha fazla hastaya hizmet imkanı sunulacaktır. Yapılmakta olan onkoloji hastanemizin üst düzey özellikle üst düzey radyoterapi cihazlarıyla donatılması için çalışmalar devam etmektedir. Mevcut hastanemizde bulunan; kemoterapi, radyoterapi, hematoloji ve onkoloji bölümlerini oraya taşıyacağız. Onkoloji Hastanemizin yaklaşık 18 milyon TL’ye yakın bir maliyeti...