25 / 04 / 2024

Ömür Aslan kimdir

Ömür Aslan kimdir

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte  Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Mehmet Aslan kimdir?

Gayrimenkul Hukuku Avukatı Mehmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalışmaktadır?

Hıdır Çak kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Çak kimdir? Hıdır Çak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hıdır Çak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hıdır Çak..

M. Yıldırım Salihoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi M. Yıldırım Salihoğlu kimdir? M. Yıldırım Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? M. Yıldırım Salihoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Artvin'deki kömür tesisinin imar planı onaylandı!

Artvin İl Genel Meclisi Kavak Köyünde yapılmak istenen kömür eleme ve paketleme tesisi için imar planını onayladı. Cuma günü yapılması planlanan oylamanın öne çekilmesi ve apar topar oylamanın yapılması dikkat çekti.

Teknik Ömür Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Ömür Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde, Ali Bozok Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ömür Aslan kimdir Haberi

Ömür Aslan kimdir

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi. Adana Çukurova Barış Gazetesi'nin Yazarı Hamza Gül'ün sorularını yanıtlayan Ömür Aslan, Adana'daki konut sektöründe son günlerde önemli sayılacak derecede bir artışın olduğunu ve halkın da kaliteli yapılardan faydalanması adına kendilerinin aracılık ettiğini, emlakçı olarak Adanalılara güzel konutlar kazandırmanın da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 


İste Hamza Gül'ün yaptığı röportajdan satır başları. 


Kaç yılından beri Emlak sektöründesiniz? 


2000 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe bulunuyoruz, bizler, 2010 yılında emlak sektöründe kendi aile şirketimizi kurduk. Markamız bir Adana markası olan AS ÇUKUROVA GAYRİMENKUL olarak markamızı da tescilledik. 2012 yılında inşaat sektörüne adım attık. Aslan Park 3+1 ve Aslan Concept 4+1 projelerimizi yapıp siz...