23 / 04 / 2024

Ona 9 Dragos satılık daire

Ona 9 Dragos satılık daire

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasıyla yükselen Ona 9 Dragos projesinde tapular hemen veriliyor. Maltepe Ona 9 Dragos satış fiyatı dairelerin alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Ona 9 Dragos'ta tapular hazır!

Yılmazlar İnşaat tarafından Maltepe'de yüksek pirim potansiyeline sahip lokasyonda hayata geçirilen Ona 9 Dragos projesinde tapular hemen teslim ediliyor..

Maltepe Ona Dokuz Dragos fiyatları 2016!

Tapuların hemen teslim edildiği Maltepe Ona Dokuz Dragos projesi "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Maltepe Ona Dokuz Dragos fiyatları 2016...

Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasını taşıyan proje 4 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri ne zaman yapılacak?

Maltepe Ona 9 Dragos satış fiyatı!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasıyla yükselen Ona 9 Dragos projesinde tapular hemen veriliyor. Maltepe Ona 9 Dragos satış fiyatı dairelerin alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Ona Dokuz Dragos Evleri fiyat!

Ona Dokuz Dragos Evleri, Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Ona Dokuz Dragos nerede?

Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçirilen Ona Dokuz Dragos projesinde tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos nerede?

Ona9 Dragos'ta 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ona 9 Dragos, İstanbul’un Anadolu Yakası'nda Maltepe ilçesinde yükseliyor. Yılmazlar İnşaat EN Grup güvencesi ile yükselen projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa edilen Adam Kule projesi DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Dragos Adam Kule Evleri iletişim!

Dragos Adam Kule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Projede 15 ile 28 Mayıs tarihleri arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dragos Adam Kule iletişim!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı Adam Kule projesi Vazo Kule projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Dragos Adam Kule iletişim!

27 kat şeklinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule satış ofisi!

Tek blok 27 kat şeklinde yükselen projede 350 adet home-office yer alıyor. Dairelerin 1+1 olarak tasarlandığı Dragos Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

1953 yılında Dragos Tepesi'nde iki yıl taksitle satılık arsalar!

Kartal ve Maltepe arasında yer alan, bugün daha çok yazlık villaların bulunduğu Dragos Tepesi'nde bulunan arsaları, 1953 yılında 7 bin lira ile 9 bin lira arasında, taksitle satın almak mümkünmüş.

Ona 9 Dragos satılık daire Haberi

Ona 9 Dragos satılık daire

4 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ona 9 Dragos projesi Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçiriliyor. "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla tanıtılan projede satış süreci devam ediyor. 


Kadıköy Bağdat Caddesi'ne 10 metre, Kadıköy Gebze hattına 9 metre, E-5 e 10 dakika, sahil yoluna 5 dakika uzaklıkta bulunan Ona 9 Dragos projesinde teslimler hemen yapılıyor.



Maltepe Ona 9 Dragos satış fiyatı!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçeneklerinin sunulduğu Ona 9 Dragos projesinde satış fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.


Birçok sosyal alana sahip Ona 9 Dragos projesinde sauna, masa tenisi, fitness salonu ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Maltepe carrefoura yürüme mesafesinde olan Ona 9 Dragos projesinden tek ulaşım aracıyla Kartal, Maltepe, Bostancı, Kadıköy’e gidiliyor. 





444 94 91

http://www.ona9.com/

Ezgi...