28 / 03 / 2024

Onassis Ailesinin evi satıldı mı

Onassis Ailesinin evi satıldı mı

Dünyanın en meşhur evleri arasında yer alan ve ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin de kullandığı Londra’daki Onassis Ailesi’ne ait daire 18.5 milyon sterline (176 milyon TL) satıldı

Ordu'da şehit evi yeniden inşa edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ailesinin evi yeniden inşa edildi!

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Onassis Ailesi’nin meşhur evi 18.5 milyon sterline satıldı!

Dünyanın en meşhur evleri arasında yer alan ve ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin de kullandığı Londra’daki Onassis Ailesi’ne ait daire 18.5 milyon sterline (176 milyon TL) satıldı

Mercedes Kadir'in ailesinin yaşadığı evi Belediye yeniledi!

Malatya'da gününü "araba" zannettiği sopanın üzerinde geçiren ve 18 Nisan'da yaşamını yitiren "Mercedes Kadir" lakaplı 36 yaşındaki Fatih Kaydı'nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. 

Jackie Kennedy Onassis’in evi 65 milyon dolara satılıyor!

John F Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy Onassis'in Massachusetts'teki çiftliği 65 milyon dolara, yaklaşık 370 milyon TL'ye kızı tarafından satışa çıkarıldı.

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Filistinliler zorla evlerinden çıkartılıyor!

İşgal altında bulunan Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yaşayan Filistinli Ebu Asab ailesinin evi, Yahudi yerleşimcilere teslim edilmek üzere İsrail polisleri tarafından el konuldu.

Sadece 3 duvarı kalan evi lüks bir villaya çevirdi!

Ailesinin daha büyük bir evde yaşamasını isteyen İmgur kullanıcısı, BlacksmithSam ailesinden kalma 1800'lü yılların başında yapılmış olan binayı restore ettirmeye karar verdi. Sadece 3 duvarı kalmış evi bakın nasıl lüks villaya çevirdi.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

İsrail güçleri El Halil'de bir evi yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'da El Halil kentinin Dura ilçesinde Filistinli Amayira ailesine ait bir evi yıktı. Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi kurtarmak için kooperatif kuruldu!

Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu, Hollanda'da yaşayan Kazım Çelik'e ait evi, yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu ev kurtarılacak!

İzmir Asansör Kırkmerdiven Kafe'nin işletmecisi Halil Bülbül ve mekanın müdavimleri, Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Onassis Ailesinin evi satıldı mı Haberi

Onassis Ailesinin evi satıldı mı

İngiltere’nin başkenti Londra’da ünlü Grovesnor Meydanı’nın en meşhur evleri arasında yer alan milyarder Onassis Ailesi’nin o meşhur evinin yeni sahibi artık bir Suudi milyarder. Milliyet'te yer alan habere göre, 465 metrekarelik lüks konut, 18.6 milyon sterline (176 milyon lira) satıldı.

Sosyetenin adresi

İzmir’de doğan Yunan asıllı dünyaca ünlü armatör Aristotle Onassis, 1963 yılında gerçekleştirilen bir suikastte yaşamını yitiren ABD Başkanı John F. Kennedy’nin eşi olan Jackie Kennedy ile 1968 ile 1975 yılları arasında evliyken bu evde sık sık kaldı. Lüks konutun esas sahibi olan milyarder iş insanının kız kardeşi Artemis Onassis, Jackie Kennedy’e bir süre adeta “sponsorluk” yaptı. Gazeteci ve Kennedy tarihçisi J Randy Taraborrelli’nin aktardığı bilgilere göre, 1963 yılında eşinin öldürülmesinden sonra ailesinin güvenliğine “takıntılı” olan Jackie Kennedy, Londra’da okuyan kızı Caroline...