29 / 03 / 2024

Önay Life Residence satılık

Önay Life Residence satılık

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları ÖNTU Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beylikdüzü-Esenyurt’ta Önay Life Residence projesine başlıyor.

Önay Life projesinin yarısı 6 ayda satıldı!

Öntu Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Önay Life Residence projesinin yarısını sattı.

Önay Life Residence Ramazan kampanyası!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in ortaklığıyla hayata geçirilen Önay Life Residence projesinde Ramazan kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında daire alanlara KDV ödemeden yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme sunuluyor.

Esenyurt Önay Life ödeme planı!

Esenyurt Önay Life ödeme planı kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. Önay Life Residence Esenyurt projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Önay Life Residence satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları ÖNTU Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beylikdüzü-Esenyurt’ta Önay Life Residence projesine başlıyor.

Önay Life Esenyurt satış fiyatları!

Önay Life Esenyurt satış fiyatları 189 bin TL ile 560 bin TL aralığında değişiyor. Önay Life Residence Esenyurt projesinde yaşam Eylül 2018'de başlayacak...

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor.

Fikirtepe Alya Life Residence fiyatları!

Fikirtepe Alya Life Residence fiyatları 2+1'lerde 490 bin liradan başlayarak değişiyor. Ekşioğlu Yapı'nın Alya Life Residence projesi, Fikirtepe'de Uzunçayır metrobüs durağının karşısında inşa ediliyor...

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence!

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence İstanbul Kadıköy'de hayata geçiriliyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen projede konutların 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Alya Life Residence Fikirtepe!

Alya Life Residence Fikirtepe 'de fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Moda Sahil'e 18 dakikalık mesafede bulunan projede çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor.

Alya Life Residence nerede?

Alya Life Residence'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Ekşioğlu Yapı imzası taşıyan proje 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Alya Life Residence nerede?

Alya Life Residence Fikirtepe'de fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Alya Life Residence Fikirtepe'de Ekşioğlu Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 214 daire yer alıyor.

Nurol Life Residence fiyat listesi!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Nurol Life Residence fiyat listesi kapsamında 324 bin dolardan başlıyor.

Önay Life Residence satılık Haberi

Önay Life Residence satılık

‘Daha Fazla Hayat’ sloganıyla yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu Önay Life Residence projesinde dairelerin metrekaresi 2.800 TL'den başlıyor. Yaklaşık 7 bin metrekare arsa üzerinde 432 konut, 33 ofis ve dükkanın yer aldığı projede, 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan üç farklı tip daire seçeneği bulunuyor. Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 63 metrekareden başlayıp 126 metrekareye kadar çıkıyor.


Yatırımcısına Yüzde 100 Kazandıracak

ÖNTU Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Bulut,   Esenyurt’un geniş parkları, alışveriş merkezleri, yeni yolları, kavşakları ve çevre düzenlemeleriyle modern yaşamın ve İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Bu bölgede birçok projeye ve ilklere imza attık. Daha önceleri hayata geçirdiğimiz projelerde de yatırımcımıza...