11 / 05 / 2024

önce gör sonra boya etkinliği

önce gör sonra boya etkinliği

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayata renk katan AkzoNobel Marshall, tüm dünyada ilk kez “Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi” adıyla anılan AR, Augmented Realty Teknolojisi ile desteklenen Marshall Visualizer uygulamasını tanıttı.

Prof. Dr. Naci Görür, Tokat depreminden sonra açıklama yaptı! Artık harekete geçilmesi lazım...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Tokat'taki depreminden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şunları söyledi; "Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi" diyerek artık harekete geçilmesi gerektiğini açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Gemlik depreminden sonra stres çok birikti!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün 4,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu depremden sonra Bursa’da  haritalarda görünmeyen yeni bir fay hattının bulunduğu kaydedildi. Dün Gemlik'te meydana gelen depremden sonra akıllara beklenen İstanbul depremi geldi.

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

Türkiye'nin dolar zengini ili belli oldu! Görünce çok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından Türkiye'de döviz mevduatının en yüksek olduğu iller açıklandı. Türkiye'de dolar zengini ili belli oldu! Görünce şok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu...

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararı piyasaların tarafından merakla beklenirken doların 2 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Emekli maaş zammında rekor rakam göründü! Müjdeli haber az önce geldi! Emeklilerin yüzü sonunda gülecek! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamlı maaşlarda beklenen rekor rakam  göründü. Müjdeli haber az önce geldi. Emeklilerin yüzü sonunda gülecek. İşte emekli maaş zammında son dakika gelişmesi...

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

önce gör sonra boya etkinliği Haberi

önce gör sonra boya etkinliği

Marshall'IN çığır açan yeni uygulamaSI sayesinde  kullanıcılar ilk defa tek bir boya damlası dahi kullanmaksızın, evlerinin duvarlarını renklendirerek odadan odaya geçerken, sonucu gerçek zamanlı olarak görme imkânına sahip oluyor. Benzersiz bir mobil teknoloji uygulaması olan Marshall Visualizer, iTunesAppStore ve Android üzerinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.


Marshall’ın 2013 yılında gerçekleştirdiği Küresel Renk Araştırması, katılımcıların %93’ünün “renklerin ruh halimizi değiştirme ve renklerin bizi  mutlu etme gücüne sahip olduğuna inandığını”, ancak dörtte üçünden fazlasının (%76) “yanlış renk seçimi yapmaktan çekindiğini” ortaya koydu.  Marshall Visualizer uygulaması, insanların hayatına renk katma misyonu ile kullanıcılarının güvenle renk seçimi yapabilmeleri için geliştirildi.  Bu teknolojiyle insanlar, hayal ettikleri halde cesaret edemedikleri renkleri, yaşadıkları mekânlarda görerek hayatlarında yeni bir sayfa açacaklar.


Arttırılmış Gerçeklik teknolojisi ile Marshall Visualizer


Arttırılmış Gerçeklik teknolojisinin geliştirilmesi...